AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Nasa agencija ne salje klijentima promoterke / hostese / anketare po nasem izboru, vec je princip da Vi odaberete devojke sa portala, ili da Vam mi preporucimo koje su slobodne i zainteresovane za trazene termine, i dostavimo Vam spisak, kako bi Vi odabrali sa spiska.

Ukoliko odabrana promoterka / hostesa na promociji ne radi ono sto se od nje ocekuje, a da je unapred dogovoreno (kasni na promociji, ide ranije sa promocije, pravi cesce pauze, nije ljubazna prema saradnicima ili klijentima ...) , javite nam kako bi poslali adekvatnu zamenu. Ukoliko nemamo zamenu, vraticemo novac ili nadoknaditi na Vasoj sledecoj promociji. Nismo imali ovakvih primedbi, ali vredi naglasiti.

Ukoliko iz nekog razloga zelite da otkazete promociju, vracamo 100% iznosa ako to ucinite minimum 3 radna dana pre zakazanog termina, dok u slucaju promocija na sajmu, potrebno je da otkazate minimum 10 radnih dana pre pocetka sajma. Otkazivanjem promocija zbog vanrednog stanja, vracamo 100% iznosa, bez obzira kad otkazujete.

CENOVNIK od 15.11.2021 : ANKETARI, PROMOTERKE, OSOBLJE ZA KONFERENCIJE, IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE, GARDEROBERKE, USLUZNO OSOBLJE, HOSTESE, PROMOTERKE ZA FLAJERE, VIZUELNI TRGOVCI, PROMOTIVNO OSOBLJE, PROMOTERKE ZA UZORKE, PROMOTERKE NA ROLERIMA

CENOVNIK: HOSTESS - ANGAZOVANJE PROMOTERKI / HOSTESA / ANKETARKI / GARDEROBERKI / MERCHANDISERA - (sa osnovnim znanjem i upotrebom stranih jezika, dok za ozbiljnije prevodjenje, pogledajte tabelu ispod) - zakazivanje i uplata 3-30 dana pre promocije

danju : 4 sata - 2000 din (17e), 6 sati - 2700 din (23e), 8 sati - 3500 din (30e)

uvece : 6 sati - 2700 din (23e)

auto sajam (pored automobila) : 6000 din (50e)

CENOVNIK: KUHINJSKO OSOBLJE , KONOBARICE

danju : 4 sata - 2500 din (21e), 6 sati - 3300 din (28), 8 sati - 4000 din (34e)

CENOVNIK: HOSTESE NA ROLERIMA

danju : 4 sata - 2500 din (21e), 6 sati - 3300 din (28e), 8 sati - 4000 din (34e)

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima ... (prevodjenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika firmi, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

danju : 4 sata - 3000 din (26e), 6 sati - 3600 din (30e), 8 sati - 4200 din (35e)

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima za inostranstvo/inozemstvo... (prevodjenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika firmi, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

EX-YU - dnevnica 50 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smestaj, hrana

OSTALE DRŽAVE - denvnica 100 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smestaj, hrana

CENOVNIK: FOTOGRAFISANJE PROMOTERKI / HOSTESA ZA BUTIK ILI ONLINE PRODAJU PROIZVODA (Frizuru i sminku obezbedjuje firma koja potrazuje modele, ili dopusta modelima da se same urede. Cenovnik nije isti za fotografisanje promoterki u donjem vešu i kupaćim kostimima.)

2 sata - 3000 din (26e), 4 sata - 4500 din (38e), 6 sati - 6000 din (50e)

CENOVNIK - INFLUENSERI

cena je po dogovoru, zavisno od broja postova i broja pratioca

CENOVNIK - KLABERKE

6 000 din (50e) - (minimum 4 klaberke - 24 000 din ili 200 e)

CENOVNIK - STATISTI

dogovor

CENOVNIK - STARLETE, ANIMIR DAME, DEVOJKE ZA BRAK, GO-GO IGRAČICE

nemamo, nismo imali, nećemo imati

------

Cenovnik vazi samo za realizaciju u mestu odakle su članovi, zakazivanje i uplata 3-30 dana pre promocije

Ukoliko je promocija za danas, sutra, ili za dva dana, cenovnik je drugačiji, okvirno, uvećan za po 600 din.

NAPOMENA: Ukoliko nakon odrađene promocije, revije, reklame, spota, tv emisije ... preko naše agencije, sa našim promoterkama, hostesama, fotomodelima, manekenkama, manekenima ili statistima, pozovete bez našeg znanja tj samoinicijativno neku/nekog od njih za sledeće projekte, objavićemo Vasu kompaniju na nasoj stranici CRNA LISTA FIRMI. Nažalost, za ovih 10 godina postojanja, imali smo par takvih slučajeva, doduse zanemarljivih, ali pošto smo izrasli u jednu od najpoznatijih i najboljih agencija u ovoj delatnosti, želimo na taj način da zaštitimo naše poslovanje i autoritet.

Ukoliko imate ogranicen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

Avans od 100% se uplaćuje pre promocije.

Na gorenavedene cene se dodaje 25% za plaćanje preko racuna kompanije (firme / preduzeća / tvrtke / poduzeća).

Pogledajte i naše fotomodele, manekenke i manekene - KLIKNITE OVDE!

kontakt -------- kliknite