fbfbfb

 

SAJMOVI

POGLEDAJTE HOSTESE NA OVOM LINKU!

SAJMOVI - Hostese za sajam su nezaobilazan deo svih sajmova automobila, a česta su pojava i na drugim vrstama sajamskih izložbi, kao što su sajmovi tehnike i dr. Hostese moraju ispunjavati vrlo visoke kriterijume koji se tiču fizičkog izgleda kada se radi o angažovanju na sajmu automobila u Beogradu. Gotovo je nezamislivo da sajam automobila u Beogradu, kao i svugde na svetu, prođe bez hostesa, koje su postale njegov svojevrstan dekor i deo tradicije. Hostese za sajam imaju zadatak da vrše animaciju posetilaca sajamske izložbe. Svojom pojavom i šarmom, sajamske hostese igraju zapaženu ulogu na privlačenju posetilaca i gostiju do štanda, i, naravno, na njihovom zadržavanju na samom štandu. Pored prijatne spoljašnosti, hostese za sajam moraju da imaju profesionalno držanje, i da budu spremne na razne vrste verbalnih komunikacija sa posetiocima sajma. Osnovno poznavanje karakteristika i cena izloženih modela na štandu je neophodno, kako bi hostese mogle da odgovaraju na pitanja zainteresovanih koja se odnose na izložene modele. Iz tog razloga, uobičajena je obuka hostese za sajam od strane izlagača.

Pogledajte gradove u menu-ju iznad i javite nam se.

BEOGRAD - BELGRADE19. MINIBASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIC Mini basket je stvoren da bi se deca kroz igru ucila košarkaškoj igri, jer u svakom pa i u najmanjem detalju košarke stoji IGRA. Mini basket je košarka prilagodena uzrasnoj kategoriji dece od 7 do 10 godina.
16 – 20. JANUAR 2019. Drzavni pcelarski sajam 11. DRŽAVNI PCELARSKI SAJAM Državni pcelarski sajam osmišljen je kao smotra pcelarstva. Na njemu pcelari prakticari i proizvodaci opreme za pcelarstvo predstavljaju svoja dostignuca. Sva oprema i repromaterijali iz ove oblasti na Sajmu se prodaju po najpovoljnijim cenama i uslovima. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter.
9 – 10. FEBRUAR 2019. EXPO XI KUCNI SAJAM EXPO XII Poljoprivreda, garden program.
18 – 20. FEBRUAR 2019. Sajam turizma 41. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA Turisticke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turisticki centri, lovni turizam, vazduhoplovne kompanije, medunarodni tur operatori.
21 – 24. FEBRUAR 2019. Horeca 15. HORECA – SAJAM UGOSTITELJSKE OPREME Medunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održava se pod okriljem Sajma turizma. Okuplja brojne domace i inostrane kompanije iz najrazlicitijih oblasti vezanih za ove delatnosti – preduzeca koja se bave proizvodnjom i prodajom hotelskog i ugostiteljskog nameštaja; opreme za kuhinje, restorane i barove; distributere posteljina i peškira, sredstava za cišcenje; proizvodace hrane i pica…
21 – 24. FEBRUAR 2019. beowine logo 200 10. SAJAM VINA – BEOWINE Jedna od najekspanzivnijih industrijskih grana u Srbiji – proizvodnja i distribucija vina, na Beogradskom sajmu predstavlja se od 2010. godine. Pored domacih vinara, ucesnici su i regionalni i svetski poznati proizvodaci vina, a BeoWine intenzivno promoviše i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposecenijih sajmova, jasno govori o znacaju ovog dogadaja i u turistickoj privredi.
21 – 24. FEBRUAR 2019. Sajam tekstila SAJAM TEKSTILA Poslovna manifestacija koja okuplja proizvodace tekstila, uvoznike i trgovce. Pored najboljih tkanina, izlagaci ce na Sajmu prikazati i najbolje mašine i opremu iz tekstilnog sektora.
28. FEBRUAR – 2. MART 2019. Sajam nautike, lova i ribolova 41. MEĐUNARODNI SAJAM NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nauticku, kamp i outdoor opremu.
1 – 5. MART 2019. Cacib 64. MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA – CACIB BEOGRAD U organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije na Beogradskom sajmu se dva puta godišnje održava Medunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd, koja u prolece oznacava pocetak, a na jesen kraj kinološke sezone u našoj zemlji.
10. MART 2019. Medjunarodni salon automobila 54. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA Po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagaca i posetilaca… Sajam automobila svake godine predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlace potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji.
22 – 31. MART 2019. Motopassion 13. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi pratece industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji… standardni je sadržaj Medunarodnog sajma motocikala.
22 – 31. MART 2019. Beoplant 23. MEĐUNARODNI SAJAM HORTIKULTURE – BEOPLANT FAIR, 21. IZLOŽBA LEKOVITOG BILJA I PREPARATA OD MEDA „DAROVI PRIRODE“, 6. IZLOŽBA BAŠTENSKIH I PARKOVSKIH MAŠINA I PRATECE OPREME – MOTOPLANTEXPO „Bašta u srcu grada“ sinonim je za Medunarodni sajam hortikulture – Beoplantfair. Ovu najšarmantniju, najmirisniju i najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma tradicionalno obogacuju dve velike tematske izložbe – Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i Izložba baštenskih i parkovskih mašina Motoplantexpo.
4 – 7. APRIL 2019. Deciji sajam 23. DECIJI SAJAM Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Decijeg sajma, koji svake godine ima svoje prolecno i jesenje izdanje.
5 – 7. APRIL 2019. Dodir Pariza 33. MEĐUNARODNI KONGRES I SAJAM KOZMETIKE, NEGE KOSE, ESTETIKE I ZDRAVLJA „DODIR PARIZA“ „Dodir Pariza“ – Medunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolecno i jesenje. Rec je o najvecoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvodace, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetickih i frizerskih kuca.
6 – 7. APRIL 2019. Sajam gradjevinarstva - SEEBBE 45. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA (UFI) – SEEBBE Specijalizovana medunarodna manifestacija koja obuhvata najrazlicitije segmente gradevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, gradevinskih mašina, uredaja i alata.
17 – 20. APRIL 2019. Sajam tehnike 63. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNICKIH DOSTIGNUCA (UFI) Medunarodni sajam tehnike i tehnickih dostignuca pravo je mesto za promociju cetvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Rec je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i nacin poslovanja kompanija, povecanje produktivnost i unapredenje konkurentnosti.
21 – 24. MAJ 2019. Total Future Gaming Belgrade 12. BELGRADE FUTURE GAMING Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavljanje gaming industrije. Pored upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz ove oblasti, na Sajmu se može i kupiti željena oprema, obezbediti softverska podrška i prateci servisi.
4 – 5. JUN 2019. partner 9. SAJAM NAORUŽANJA I VOJNE OPREME „PARTNER 2019.“ Partner“ – Medunarodni sajam naoružanja i vojne opreme, održava se na Beogradskom sajmu svake druge godine, krajem juna. Pokrovitelj manifestacije je Ministarstvo odbrane Republike Srbije.
25 – 28. JUN 2019. Grafima 41. MEĐUNARODNI SAJAM GRAFICKE, PAPIRNE I KREATIVNE INDUSTRIJE – GRAFIMA Medunarodni sajam graficke, papirne i kreativne industrije, popularna Grafima, vec decenijama predstavlja dostignuca u ovim ekspanzivnim privrednim granama. Istovremeno prezentuje i dostignuca mašinske industrije, sofisticirane napredne tehnologije, namenske IT, dizajnerski hardver i softver, kreativno-umetnicke graficke žanrove.
25 – 28. SEPTEMBAR 2019. Biroexpo 27. MEĐUNARODNI SAJAM INFORMATICKO-BIROTEHNICKE OPREME – BIROEXPO Biro oprema, mašine i pribor za kancelarijsko poslovanje, kancelarijski nameštaj i materijal, poslovna galanterija i pokloni, dekorativni i foto program nezaobilazni su segmenti Medunarodnog sajma informaticko-birotehnicke opreme.
25 – 28. SEPTEMBAR 2019. Sajam energetike 15. MEĐUNARODNI SAJAM ENERGETIKE Medunarodni sajam energetike (sa UFI licencom) najveci je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeca, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave elektricnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnosnošcu i rudarstvom.
2 – 4. OKTOBAR 2019. EcoFair 16. MEĐUNARODNI SAJAM ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE I PRIRODNIH RESURSA – ECOFAIR Medunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, najveci je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu. Ima privredno-edukativni karakter, a posvecen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine.
2 – 4. OKTOBAR 2019. iSEC 7. iSEC – MEĐUNARODNI SAJAM PAMETNIH TEHNOLOGIJA Medunarodni sajam pametnih tehnologija – iSEC, regionalno je poznat i priznat kao Sajam bezbednosti. Na njemu se strucnoj i široj javnosti predstavljaju visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti.
2 – 4. OKTOBAR 2019. Medident 44. SAJAM MEDICINE I STOMATOLOGIJE Medunarodni sajam medicine i stomatologije najveca je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu. Vec više od cetiri decenije predstavlja mesto intenzivnih poslovnih susreta proizvodaca, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mesto na kome strucnjaci iz raznih oblasti medicine razmenjuju i sticu nova znanja i iskustva.
10 – 12. OKTOBAR 2019. Deciji sajam 24. DECIJI SAJAM Igra, smeh, pesma i zabava „zaštitni su znak“ Decijeg sajma, koji svake godine ima svoje prolecno i jesenje izdanje.
11 – 13. OKTOBAR 2019. Dodir Pariza 34. MEĐUNARODNI KONGRES I SAJAM KOZMETIKE, NEGE KOSE, ESTETIKE I ZDRAVLJA „DODIR PARIZA“ „Dodir Pariza“ – Medunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolecno i jesenje. Rec je o najvecoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvodace, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetickih i frizerskih kuca.
12 – 13. OKTOBAR 2019. Sajam knjiga 64. MEĐUNARODNI BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA U kalendaru kulturnih dešavanja jugoistocne Evrope centralno mesto krajem oktobra vec decenijama pripada Medunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveca manifestacija posvecena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmenom sa inostranstvom i pokretanjem aktuelnih književnih i društvenih pitanja.
20 – 27. OKTOBAR 2019. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava 50. SAJAM OBRAZOVANJA I NASTAVNIH SREDSTAVA „Obrazovana Srbija, uspešna Srbija“ slogan je Sajma obrazovanja i nastavnih sredstava. Pored promovisanja ucenja kao doživotnog procesa i ukazivanja na znacaj školovanja i usavršavanja, izlagacki program obuhvata sve što je potrebno za opremanje i rad vaspitno-obrazovanih ustanova – od predškolskih do institucija visokog obrazovanja.
23 – 27. OKTOBAR 2019. Media market 5. MEDIA MARKET – SAJAM INFORMISANJA, KOMUNIKACIJA I MARKETINGA Sajam informisanja, komunikacija i marketinga. Uz prezentaciju medija, omogucuje i njihov neposredni susret sa brojnom publikom, jer je ova manifestacija prakticno deo tradicionalnog Medunarodnog beogradskog sajma knjiga.
23 – 27. OKTOBAR 2019. Sajam namestaja 57. MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA, OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE (UFI) Na Medunarodnom sajmu nameštaja (UFI) predstavlja se cela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U „delokrug“ ove manifestacije spada i uredenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratecih industrija – proizvodaca najrazlicitijih repromaterijala i mašina koje se koriste u proizvodnji nameštaja.
5 – 10. NOVEMBAR 2019. Sajam masina, alata i repromaterijala za drvnu industriju 57. MEĐUNARODNI SAJAM MAŠINA I ALATA ZA DRVNU INDUSTRIJU (UFI) Sajam mašina, alata i repromateijala iz oblasti drvne industrije: doskorašnji segment sajma prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju sa širokom paletom ponude.
5 – 9. NOVEMBAR 2019. CACIB 65. MEĐUNARODNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA – CACIB BEOGRAD U organizaciji Kinološkog saveza Republike Srbije na Beogradskom sajmu se dva puta godišnje održava Medunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Beograd, koja u prolece oznacava pocetak, a na jesen kraj kinološke sezone u našoj zemlji.
17. NOVEMBAR 2019. Etno hrana i pice 14. SAJAM ETNO HRANE I PICA Regionalna smotra prehrambenih proizvoda namenjenih tržištu, pripremljenih po tradicionalnim receptima, na tradicionalni nacin. Rec je o nacionalnim specijalitetima, proizvodima karakteristicnim za uža geografska podrucja, najcešce rucne izrade i od organski gajenih sirovina.
21 – 24. NOVEMBAR 2019. Sajam sporta 8. SAJAM SPORTA 22 – 24. NOVEMBAR 2019. Expozim 34. EXPO-ZIM Jedinstvena prilika da ljubitelji zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronadu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povoljne turisticke aranžmane.
28. NOVEMBAR – 1. DECEMBAR 2019. Festival nauke 13. FESTIVAL NAUKE Cilj Festivala nauke je da afirmiše poznate i promoviše neafirmisane naucnike sa domacih i stranih prostora, ali i da podstice interesovanje za nauku vrlo jednostavnom demonstracijom cinjenice koliko je ona sama po sebi interesantna, inspirativna i nadasve zabavna.
28. NOVEMBAR – 1. DECEMBAR 2019. gamescon 4. GAMES.CON Games.Con je manifestacija namenjena svima cija interesovanja naginju popularnoj gejming i strip kulturi.
29. NOVEMBAR – 1. DECEMBAR 2019. Mozaik 4. SLOŽNI MOZAIK SRBIJE Cilj sajma je jacanje svesti šire javnosti o tome koliko smo kao država i društvo bogati razlicitostima, bogati nacionalnim manjinama, kulturnim i jezickim razlicitostima i koliko je važno da sve to ocuvamo i negujemo.
10. DECEMBAR 2019. BNF 59. BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL Beogradski novogodišnji festival je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju zabave i dobre kupovine – Novogodišnji vašar. Promenjen je i koncept i više nije manifestacija namenjene prvenstveno najmladima. Zahvaljujuci novim sadržajima, u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznicno raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.
20 – 30. DECEMBAR 2019.


11th GOVERNMENTAL BEEKEEPING FAIR The Governmental Beekeeping Fair has been scheduled as a beekeeping review. The practicing beekeepers and the beekeeping equipment manufacturers feature their accomplishments. All equipment and production materials within this branch are sold at the Fair under the best prices and conditions.
FEBRUARY 9 – 10, 2019 EXPO XI HOME FAIR EXPO XII Agriculture, Garden program.
FEBRUARY 18 – 20, 2019 Tourism Fair 41st INTERNATIONAL FAIR OF TOURISM Belgrade Tourism Fair is ranked as the largest tourist event in the country and Southeast Europe. Fulfilling the international business standards for more than 30 years, it has created partner relationships with its exhibitors, offering quality and various activities and attracting huge number of exhibitors every year.
FEBRUARY 21 – 24, 2019 HORECA 15th HORECA EQUIPMENT FAIR Since hotel management and catering are the tourism industry driving force, no wonder that the International Fair of the Hotel and Catering Equipment – HORECA is held at the same time as the International Tourism Fair and Wine Fair.
FEBRUARY 21 – 24, 2019 Beowine Fair 10th BEOWINE FAIR Wine tourism is promoted intensively at the Wine Fair, as well and holding this vent at the same time as the Tourism Fair, the most attractive and one of the best visited fair events, clearly shows the importance of this event also in the tourism branch.
FEBRUARY 21 – 24, 2019 Balkan Textile BALKAN TEXTILE Business event gathering textile manufacturers, importers and traders. Beside the best textiles, the exhibitors at the Fair will show also the best machines and equipment within the textile sector.
FEBRUARY 28 – MARCH 2, 2019 Nautic, Hunting and Fishing Show 41st NAUTIC, HUNTING & FISHING SHOW Specialized fair event for all types of ships, hunting, fishing, water sport and diving equipment.
MARCH 1 – 5, 2019 CACIB 64th INTERNATIONAL EXHIBITION OF DOGS OF ALL BREEDS – CACIB BELGRADE The International Exhibition of All Breed Dogs – CACIB Belgrade takes place twice a year, at Belgrade Fair, organized by the Cynology Association of the Republic of Serbia. In spring, it marks the beginning of the cynology season in our country and in autumn its end.
MARCH 10, 2019 Motor Show 54th INTERNATIONAL MOTOR SHOW By all criteria – look, atmosphere, attractive events and premieres, the number of exhibitors and visitors… Motor Show is a real spectacle annually. The shine and glamour of this event attract possible buyers, but also those who just follow the events and innovations in the automobile industry.
MARCH 22 – 31, 2019 Motopassion 13th INTERNATIONAL MOTOCYCLE SHOW Motorcycles, mopeds, scooters, spare parts, equipment and accessories, related industry products, professional organizations, associations, clubs, media … are the standard features of the International Motorcycle Show.
MARCH 22 – 31, 2019 BeoPlant Fair 23rd BEOPLANTFAIR – FAIR OF HORTICULTURE The Horticulture and Nature Gifts event is a specific event, including exhibitors from various branches and it is a connection of healthy living, natural environment and natural resource use.
APRIL 4 – 7, 2019 Deciji sajam 23rd CHILDREN'S FAIR The CHILDREN'S FAIR will feature the exhibitors presenting products and services related to the regular growing and development of children and babies: garments, shoewear, food, toys, children's cosmetics, furniture; the services related to children education, money savings, insurance; publishing activity, creative workshops, dance, acting, rhythm.
APRIL 5 – 7, 2019 Fair of Cosmetics 33rd INTERNATIONAL CONVENTION AND FAIR OF COSMETICS, HAIRCARE, AESTHETICS AND HEALTH “THE TOUCH OF PARIS” „The Touch of Paris“ – International Cosmetic Congress and Fair, hair care, esthetics and health, has got two editions annually – the Spring and Autumn ones. It is the largest event of this type in the region, gathering manufacturers, representatives and distributers of the best known global brands of the cosmetic and hairdresser companies. Care and beauty are attractive sections of The Touch of Paris, but an important place is taken also the section involved in health and prevention.
APRIL 6 – 7, 2019 Sajam gradjevinarstva - SEEBBE 45th INTERNATIONAL BUILDING TRADE FAIR (UFI) – South East Europe Belgrade Building Expo The international Building Trade Fair, like most Belgrade Fair events, came from the Technical Fair – a unique “Mother of Fairs”.
APRIL 17 – 20, 2019 Sajam tehnike 63rd INTERNATIONAL FAIR OF TECHNICS AND TECHNICAL ACHIEVEMENTS (UFI) International Fair of Technics and Technical Achievements is the most important economic and technological event in Serbia and the South East Europe, which has got a great influence upon the future industrial development in the country and region.
MAY 21 – 24, 2019 Total Future Gaming Belgrade 12th BELGRADE FUTURE GAMING After large fair events – Las Vegas, London… recognizing the growing market, the gaming industry enables you to meet and , of course, provide for yourself the equipment, software support and the related services.
JUNE 4 – 5, 2019 partner 9th PARTNER – DEFENCE EXHIBITION Partner – International Defense Fair is held biennially, end of June, at Belgrade Fair, under the auspices of Ministry of Defense of the Republic of Serbia.
JUNE 25 – 28, 2019 Grafima 41st INTERNATIONAL GRAPHIC, PAPER AND CREATIVE INDUSTRY FAIR – GRAFIMA International Graphic, Paper and Creative Industry Fair, the popular Grafima, has been presenting for many decades the achievements in these expansive economic branches. At the same time, it presents also the achievements of machine industry, sophisticated advanced technology, special purpose IT, designer hardware and software, creative / artistic graphic genres.
SEPTEMBER 25 – 28, 2019 Biroexpo 27th INTERNATIONAL IT AND OFFICE EQUIPMENT FAIR – BIROEXPO Office equipment, machines and stationery, office furniture and accessories, business goods and gifts, decoration and photo product range are unavoidable section of the International IT and Office Equipment Fair. The event became the most important market in the region, the venue of promotion and sales of the state-of-the-art equipment and materials necessary for office fitting and operation, business goods and advertising gifts.
SEPTEMBER 25 – 28, 2019 iSEC 7th iSEC – INTERNATIONAL SMART TECHNOLOGY FAIR International Smart Technology Fair – iSEC is regionally famous and recognized as Security Fair. High technologies, supporting public and private security are presented to professional and general audience there and since this year, it will include, beside the security also high technologies supporting all other urban services – Smart Cities.
OCTOBER 2 – 4, 2019 Sajam energetike 15th INTERNATIONAL ENERGY FAIR International Energy Fair (with UFI license) is the largest annual regional get together of companies, corporations, enterprises, institutions and professionals dealing with electric power, coal, oil and gas, renewable energy sources, energy efficiency and mining.
OCTOBER 2 – 4, 2019 EcoFair 16th INTERNATIONAL ENVIRONMENT PROTECTION AND NATURAL RESOURCES FAIR – ECOFAIR International Fair of Environment and Natural Resources Protection – EcoFair is the largest and the most representative get together of this type in the region. It has got the economic / educational character and it is devoted to the environment protection systems and mechanisms. The central topics are Green Economy, recycling industry and waste management.
OCTOBER 2 – 4, 2019 Medident 44th INTERNATIONAL FAIR OF MEDICINE International exhibition of dental, medical and laboratory equipment and instruments, pharmaceutical and other equipment and medical services.The Accompanying Programme features up-to-date scientific and expert issues in different fields of dentistry, medicine and laboratory diagnostics.
OCTOBER 10 – 12, 2019 Deciji sajam 23rd CHILDREN'S FAIR The CHILDREN'S FAIR will feature the exhibitors presenting products and services related to the regular growing and development of children and babies: garments, shoewear, food, toys, children's cosmetics, furniture; the services related to children education, money savings, insurance; publishing activity, creative workshops, dance, acting, rhythm.
OCTOBER 11 – 13, 2019 Fair of Cosmetics 33rd INTERNATIONAL CONVENTION AND FAIR OF COSMETICS, HAIRCARE, AESTHETICS AND HEALTH “THE TOUCH OF PARIS” OCTOBER 12 – 13, 2019 Belgrade Book Fair 64th INTERNATIONAL BELGRADE BOOK FAIR In the cultural events calendar of Southeast Europe, the central position end of October has been taken for many decades by the International Belgrade Book Fair. This regional largest event devoted to the book carries out promotion of literary creation and education, cultural exchange with foreign countries and the current literary and social matters launching.
OCTOBER 20 – 27, 2019 Education and Teaching Tools Fair 50th EDUCATION AND TEACHING TOOLS FAIR „Educated Serbia, Successful Serbia” is the slogan of the Education and Teaching Tools Fair. In addition to learning promotion as life long process and showing the importance of schooling and professional training, the exhibiting range includes anything necessary for the educational institution equipping and work – from the preschool to high education ones.
OCTOBER 23 – 27, 2019 Media market 5th MEDIA MARKET – FAIR OF INFORMATION, COMMUNICATION AND MARKETING Information, Communication and Marketing Fair. Beside media presentation, it enables also their direct meeting with numerous publics, since this event is actually a part of the traditional International Belgrade Book Fair. Of course, this is not coincidence – these events audience “is overlapping”, since both of them are important for culture and arts, but also general information and daily living.
OCTOBER 23 – 27, 2019 Furniture Fair 57th INTERNATIONAL FAIR OF FURNITURE, EQUIPMENT AND INTERIOR DECORATION (UFI) International Furniture Fair in Belgrade (UFI member) is the most important fair event within furniture, interior decoration and the related industry of production materials and furniture industry machinery in the Southeast Europe region.
NOVEMBER 5 – 9, 2019
57th EXHIBITION OF MACHINES AND TOOLS FOR THE WOODWORKING INDUSTRY (UFI) Woodworking Machines and Tools: the previous Fair section grew into a separate fair event with a great offer portfolio.
NOVEMBER 5 – 9, 2019 CACIB 65th INTERNATIONAL EXHIBITION OF DOGS OF ALL BREEDS – CACIB BELGRADE The International Exhibition of All Breed Dogs – CACIB Belgrade takes place twice a year, at Belgrade Fair, organized by the Cynology Association of the Republic of Serbia. In spring, it marks the beginning of the cynology season in our country and in autumn its end.
NOVEMBER 17, 2019 Etno hrana i pice 14th FAIR OF ETHNIC FOOD AND DRINKS Fine wine presentation. All kinds of food, food processing equipment, machines for ready-made food, packing, wrapping and transport.
NOVEMBER 21 – 24, 2019 Sports Fair 8th SPORT'S FAIR NOVEMBER 22 – 24, 2019 Expozim 34th EXPO-ZIM A unique opportunity for the winter sport and tourism fans to find at one place the complete state-of-the-art sport / recreation equipment, exchange or repair the used one and get cost effective travel packages.
NOVEMBER 28 – DECEMBER 1, 2019 Games.Con 4th GAMES.CON Games.Con idea is to bring together in one place tournaments in the most popular games, online and e – gaming, board and card gaming, as well as exhibitions of comics fandom and fantasy franchise.
NOVEMBER 29 – DECEMBER 1, 2019 BNF 59th WINTER FUN FEST The New Year´s Fair, event of fun and good shopping, is traditionally organized at the end of each year by the Belgrade fair – Winter Fun Fest!
DECEMBER 10-20, 2019

 

NOVI SAD

1 - 2. mart

7. medunarodni DANI ENERGETIKE I INVESTICIJA

8 - 10. mart

13. sajam obrazovanja PUTOKAZI

7 - 12. mart

Medunarodni SAJAM KNJIGA

23. medunarodna izložba umetnosti ART EXPO

22 - 25. mart

Sajam ribolova
i opreme za boravak u prirodi

15 - 21. maj

85. medunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM

4 - 7. oktobar

MEĐUNARODNI SAJMOVI LORIST

Sajam lova, ribolova ufi

Sajam ekologije

Sajam turizma

24 - 28. oktobar

16. SAJAM AUTOMOBILA

1 - 4. novembar

23. medunarodna izložba zlatarstva i casovnicarstva SJAJ

16 - 17. novembar

2. pcelarski sajam DUNAVSKOG REGIONA

 

 

ZAGREB

10.10 - 14.10.2018. Ambienta BIAM - 24. medunarodni sajam alatnih strojeva i alata sa temom SAPO - sajam podugovaranja
ZAVARIVANJE - 27. medunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite
24.04 - 27.04.2018. Biam - Zavarivanje Sajam opreme za lov i ribolov te izložba županijskih lovackih saveza i turistickih zajednica  19.10 - 21.10.2018. Dani lova i ribolova 20. medunarodni sajam kozmetike, pribora za salone i fitness centre 09.03 - 11.03.2018. Dani ljepote i fitnessa Medunarodni sajam dentalne medicine 17.05 - 19.05.2018. Dentex Medunarodni sajam zaštite okoliša i komunalne opreme 04.04 - 07.04.2017. Emat 41. medunarodni sajam gradenja i opremanja Graditeljstvo 10. medunarodni sajam gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme 21.02 - 25.02.2018. Hotel & Gastroteh 6. medunarodni sajam video igara i opreme 21.11 - 26.11.2017. Infogamer 43. hrvatski salon inovacija s medunarodnim sudjelovanjem 14.11 - 17.11.2018. Inova - Budi uzor 24. medunarodni sajam graficke industrije i industrije papira 31.05 - 02.06.2017. Intergrafika 24. medunarodni sajam grijanja, klimatizacije, obrade pitkih voda i obnovljivih izvora energije 04.04 - 07.04.2017. Interklima 41. medunarodni sajam knjiga i ucila 13.11 - 18.11.2018. Interliber 12. medunarodni sajam zaštite osoba i imovine 04.04 - 07.04.2017. Interprotex 29. medunarodni sajam ambalaže i pakiranja 31.05 - 02.06.2017. Modernpak 27. zagrebacki sajam nautike 21.02 - 25.02.2018. Nautika Sajam za zrele generacije 17.05 - 19.05.2018. Pravo doba

Vodeci domaci i regionalni dogadaj  na temu zdravog života

19.10 - 21.10.2018. Sajmovi prehrane i zdravog življenja Medunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i pratece industrije 10.04 - 15.04.2018. Zagreb Auto Show 3. ZAGREBACKI OBRTNICKI SAJAM 25.04 - 27.04.2018. Zagrebacki obrtnicki sajam

 

BANJA LUKA

15. i 16. februar 2018 Sajam vjencanja

?

14. - 17. mart 2018 Sajam gradevinarstva Grames 2018

?

14 . - 17. mart 2018 Sajam dostignuca u elektro i mašinskoj industriji Demi 2018

?

29. - 21. mart 2018 DGF – Digital Graphic Fair, 1. Medunarodni Sajam digitalnih grafickih tehnologija i materijala,

?

15. - 18 novembar Jesenji sajam

 

 

 

SARAJEVO

 

LJUBLJANA

26.1. - 27.1.2018

18. Arena mladih

DODAJ V KOLEDAR

Sejemska prireditev za vse mlade.

PREBERI VEC » 26.1. - 27.1.2018

10. Informativa

DODAJ V KOLEDAR

10. sejem izobraževanja in poklicev.

PREBERI VEC » 31.1. - 3.2.2018

GASTexpo 2018

DODAJ V KOLEDAR

V terminu 31.1. – 3.2. 2018 vas pricakujejo že 12. sejmi OKUSOV GASTexpo & Sladoled. Sejmi so namenjeni tujim in domacim razstavljavcem, obiskovalcem, poslovnežem, strokovnjakom, šolam in drugim s podrocja HORECA oz. Gastronomije, Gostinsko-hotelske opreme, Pijace, Kave, Slašcicarstva, Pekarstva, Sladoleda in drugo. Razstavljavci nudijo bogat in raznovrsten razstavni program s poudarkom na tehnoloških in drugih novostih. V sklošu strokovnega programa je NOVOST – PIVO: delavnice varjenja, vodenene degustacije in tekmovanje za najboljše pivo. Posebnost, ki vsako leto pritegne vse vec obiskovalcev, pa so vrhunske - vecinoma brezplacne delavnice, kjer udeleženci osvojijo prakticna znanja in spoznajo skrivnosti neposredno s strani mednarodnih ali domacih priznanih vrhunskih šefov/mojstrov s podrocja izdelave pice, sladoleda, slašcicarstva, kave, veganske in bio kuhinje ter drugih. Sejmi se odvijajo istocasno kot sejem Natour Alpe Adria.

PREBERI VEC » 31.1. - 3.2.2018

Natour Alpe-Adria

DODAJ V KOLEDAR

Sejem za zeleni turizem in aktivno preživljanje prostega casa.

PREBERI VEC » 13.2. - 15.2.2018

IT4Industry

DODAJ V KOLEDAR

IT4Industry je nov strokovni B2B sejem namenjen digitalizaciji. Pokriva podrocja industrijske programske opreme, industrijskih racunalnikov in druge opreme, komunikacije in telekomunikacije, avtomatizacije pametne proizvodnje, M2M, masovnih podatkov v oblaku, infrastrukturo in podatkovne mreže, informacijske tehnologije in energijo ter kibernetske sisteme.

PREBERI VEC » 13.2. - 15.2.2018

IFAM

DODAJ V KOLEDAR

IFAM je B2B sejem za avtomatizacijo, mehatroniko, senzorske tehnologije, sisteme testiranja, controlling, racunalniški vid, merilne tehnologije, montažne in operativne tehnologije itd. IFAM že 15 let ponuja priložnost pridobiti splošne informacije o trgu, seznanitiv z novimi trendi, dosežki in rešitvami v sektorju, spodbuditi že obstojece poslovne odnose ter ustvariti nove kontakte.

PREBERI VEC » 13.2. - 15.2.2018

ROBOTICS

DODAJ V KOLEDAR

Robotics je nov specializiran sejem in je edini dogodek, namenjen Robotiki, ki se organizira v Sloveniji in CEE regiji. Robotics ponuja proizvajalcem platformo za predstavitev najnovejših tehnologij v sektorju industrijske in storitvene robotike.

PREBERI VEC » 13.2. - 15.2.2018

INTRONIKA

DODAJ V KOLEDAR

INTRONIKA je specializiran sejem za elektroniko, elektrotehniko, komponente, merilne tehnike, telekomunikacije, storitve ... itd. To je edini B2B sejem v Sloveniji in CEE regiji, ki pokriva omenjene sektorje.

PREBERI VEC » 13.3. - 18.3.2018

Sejem Dom

DODAJ V KOLEDAR

Mednarodni sejem graditeljstva.

PREBERI VEC » 23.3. - 24.3.2018

12. Collecta

DODAJ V KOLEDAR

12. Mednarodni sejem zbirateljstva Collecta

PREBERI VEC »

14.9. - 16.9.2018

13. Otroški bazar

DODAJ V KOLEDAR

13. sejem za družine

PREBERI VEC » 2.10. - 4.10.2018

VODA AQUA

DODAJ V KOLEDAR

Strokovni sejem ''VODA AQUA'' je ustvarjen za vse, ki bi želeli pokazati svoje proizvode, storitve, tehnologije in rešitve povezane z vodo ter širili znanja o uporabi vode, zašciti voda ter zašciti pred vodo. B2B sejem'' VODA AQUA'' bo na enem mestu združil proizvajalce, uvoznike, distributerje strojev, opreme, naprav, instrumentov in kemikalij, ki se uporabljajo v vodnem sektorju; vsa podjetja v vodnem gospodarstvu; komunalna podjetja; podjetja za raziskave & razvoj; izobraževalne ustanove; obcine; ministrstva,… prav tako pa tudi financne ustanove, ki dodelujejo financna sredstva vodnemu sektorju preko skladov in posojil. Obiskovalci sejma''VODA AQUA'' – vladni in obcinski uradniki; svetovalci, vodje obratov, inženirji iz razlicnih industrij,… vsi imajo možnost, da se seznanijo o novostih na vodnem podrocju, odkrijejo nove trende ter poišcejo nove poslovne rešitve za sedanje in prihodnje izzive.

PREBERI VEC » 2.10. - 4.10.2018

CleanME

DODAJ V KOLEDAR

CleanME je B2B sejem za industrijsko, profesionalno in domace cišcenje ter vzdrževanje. CleanME ponuja enkratna priložnost za predstavitev proizvodov, tehnologij, storitev in rešitev na omenjenem podrocju. Namenjen je uporabi širokemu krogu strokovnjakov, saj vsaka industrija zahteva cišcenje in vzdrževanje. Postanite tudi Vi del sejma CleanME in si izboljšajte prepoznanost vaše blagovne znamke ter okrepite celostno podobo vašega podjetja, osvežite svoje že obstojece poslovne odnose ter vzpostavite nove poslovne stike. Povežite se z vodstvenimi in vodilnimi osebami, ki odlocajo v podjetjih. CleanME omogoca veliko priložnosti in edukativnih vsebin, potrebno jih je le izkoristiti!

PREBERI VEC » 20.10.2018 - 20.1.2019

Body Worlds Vital

DODAJ V KOLEDAR

Razstava Body Worlds Vital je povsem novo poglavje v znameniti seriji razstav Body Worlds, ki jo je doživelo prek 40 milijonov ljudi v vec kot 90 mestih, kot so Tokio, New York, Mexico City, Bruselj in Rim. Po treh letih gostovanja v Evropi prihajajo Body Worlds Vital tudi v Ljubljano, na Gospodarsko razstavišce: 20. oktober 2018 – 20. januar 2019 z možnostjo podaljšanja.

PREBERI VEC » 7.11. - 11.11.2018

Ambient Ljubljana

DODAJ V KOLEDAR

Sejem pohištva in druge notranje opreme.

PREBERI VEC » 7.11. - 11.11.2018

Sejem Dom plus

DODAJ V KOLEDAR

Jesenski sejem stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, montažnih hiš, ter urejanja okolice.

PREBERI VEC » 29.11. - 2.12.2018

Sejem Narava-zdravje

DODAJ V KOLEDAR

Sejem za zdrav življenski slog.

PREBERI VEC »

 

 

SOFIA

14.Feb - 16.Feb, 2018, Sofia, Bulgaria
Holiday & SPA Expo
Int'l Tourist Fair
17.Feb - 18.Feb, 2018, Sofia, Bulgaria
Integral World Education Fair
Educational Fair
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Vinaria / ???????
Int'l Exhibition of Vine-Growing and Wine-Producing with Wine-Festival
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Api Bulgaria / ??? ????????
Int'l Beekeeping Exhibition
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Agra / ????
Int'l Agricultural Exhibition
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Sapori d' Italia / ??????? ?? ??????
Exclusive presentation of unique and high quality Italian food and wine
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
HoReCa Plovdiv / ?????? ???????
Int'l Exhibition of Equipment for Hotels, Restaurants, Cafeterias and Commercial Facilities
21.Feb - 25.Feb, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Foodtech / ??????
Int'l Exhibition of Food and Drinks, Packaging, Machines and Technologies
23.Feb - 25.Feb, 2018, Sofia, Bulgaria
Luxury Weddings Expo
Int'l Wedding and Fashion Exhibition
07.Mar - 10.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Security Expo
Safety and Security Solutions
07.Mar - 10.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Bulgaria Building Week
Int'l Building Exhibition
21.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Flower Spring / ?????? ??????
Specialized Exhibition of Flowers, Ornamental Plants, Garden Equipment and Supplies
21.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Nature, Hunting, Fishing / ???????, ???, ???????
Int'l Exhibition
21.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Exhibition of the Municipalities / ??????? ?? ????????
Exhibition of the Municipalities
22.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
European Fair of Enterprises and Cooperatives in Social Economy
European Fair of Enterprises and Cooperatives in Social Economy
23.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Italian Festival of Beauty and Hair-Style / ?????????? ???????? ?? ????????? ? ??????????
Int'l Exhibition of Hairdressing, Beauty, Make-up, Perfumery and Fashion
24.Mar - 25.Mar, 2018, Plovdiv, Bulgaria
C.A.C. & C.A.C.I.B
Int'l Dog and Cat Shows
26.Mar - 29.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
MachTech & InnoTech
Int'l Exhibition on Machines, Technologies and Industrial Equipment
27.Mar - 29.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Smart Cities
Int'l Exhibition on Intelligent Buildings, Energy, Mobility, ICT & Emergency Management
27.Mar - 29.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Save the Planet
South-East European Conference and Exhibition "SAVE the Planet" - Waste Management, Recycling, Environment
27.Mar - 29.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Energy Efficiency & Renewable Energy (EE & RE)
SEE Congress and Exhibition on Energy Efficiency and Renewable Energy (EE & RE)
27.Mar - 30.Mar, 2018, Sofia, Bulgaria
Water Sofia
Int'l Specialised Exhibition and Conference
24.Apr - 28.Apr, 2018, Sofia, Bulgaria
Technomebel
Woodworking and Furniture Industry
24.Apr - 28.Apr, 2018, Sofia, Bulgaria
World of Furniture
Furniture, lighting, interior design
25.Apr - 27.Apr, 2018, Plovdiv, Bulgaria
TF-Fest / ??-????
Int'l Exhibition of Training Firms
16.May - 18.May, 2018, Sofia, Bulgaria
Bulmedica / Buldental / ????????? / ?????????
Int'l Specialized Exhibition on Medical Equipment, Pharmaceutics, Laboratory Equipment, Ophthalmology and Dental Medicine
30.May - 02.Jun, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Hemus
Int'l Defence Equipment Exhibition
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Machine Building / ?????????????
Int'l Exhibition of Machine Building
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Aquatech / ???????
Int'l Exhibition of Water Management & Technologies
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Robohitech / ??????????
Int'l Exhibition of Robots and Robotic Systems
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Intermin Expo / ???????? ?????
Int'l Exhibition of Mining Industry
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
International Technical Fair / ???????????? ?????????? ??????
Int'l Technical Fair, Investment Goods and Technologies
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Autoworld Plovdiv / ???????? ???????
Int'l Automotive Exhibition
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Eneco / ?????
Int'l Exhibition of Power Engineering and Ecology
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
International Fair Poster Competition / ???????????? ??????? ?? ???????? ??????
Int'l Fair Poster Competition
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Chemical Industry / ?????
Int'l Exhibition of Chemical Industry
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Eltech / ?????
Int'l Exhibition of Electronics and Electrical Engineering
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Infotech / ???????
Int'l Exhibition of Information Technologies
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Stroytech / ????????
Int'l Exhibition of Building Materials, Machines and Technologies
24.Sep - 29.Sep, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Autotech / ???????
Int'l Exhibition of Transport and Auto Service Equipment
17.Oct - 21.Oct, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Flower Autumn / ?????? ????
Specialized Exhibition of Flowers, Ornamental Plants, Garden Equipment and Supplies
17.Oct - 20.Oct, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Medicus, Dento, Galenia / ???????, ?????, ???????
Int'l Exhibition of Medicine, Dentistry, Pharmaceutics and Balneology
19.Oct - 21.Oct, 2018, Plovdiv, Bulgaria
Bulcollecto
Int'l Collectors Fair
20.Oct - 21.Oct, 2018, Plovdiv, Bulgaria
C.A.C. & C.A.C.I.B
Int'l Dog and Cat Shows

 

 

BUCHAREST - BUKUREST

22.Feb - 22.Feb, 2018, Constanta, Romania
Integral World Education Fair
Educational Fair
22.Feb - 25.Feb, 2018, Cluj-Napoca, Romania
Ambient Construct
Int'l Fair Specialised for Constructions
22.Feb - 25.Feb, 2018, Cluj-Napoca, Romania
Ambient Instal
Int'l Specialized Fair for Installations
22.Feb - 25.Feb, 2018, Bucharest, Romania
TTR
Romanian Tourism Fair
24.Feb - 25.Feb, 2018, Bucharest, Romania
Integral World Education Fair
Educational Fair
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Expo Flowers & Garden
Int'l Exhibition of Flowers, Landscape, Horticulture and Gardening
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Construct Expo
Int'l Exhibition of Materials, Systems and Equipment for Construction
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Antique Market
Antique Fair
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Romenvirotec
Int'l Exhibition for Environment Protection Technologies, Equipment, Recycling, Secondary Raw Materials and Alternative Energies
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
EEE
Int'l fair for energy, electronics, electrical engineering and automation
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Modexpo
Int'l Exhibition of Fabrics, Leatherwear, Furs, Footwear and Clothing Accessories
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Ambient
Exhibition for interior design, furniture, household items and equipment, plumbing, real estate
08.Mar - 11.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Romtherm
Int'l Exhibition of Heating, Cooling, Air Conditioning and Insulating Equipment
21.Mar - 24.Mar, 2018, Cluj-Napoca, Romania
T.I.T.
Int'l Technical Fair
22.Mar - 25.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Mobila Expo
Furniture Fair
22.Mar - 25.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Bucharest International Boat Show
Bucharest Int'l Boat Show
22.Mar - 25.Mar, 2018, Arad, Romania
Confort Construct & Instal
Fair for technologies and construction materials, inner design, smal pieces of furniture, architecture and soft for design, related services
23.Mar - 25.Mar, 2018, Bucharest, Romania
Raw Life & Style
Int'l Fair for a Green Life
19.Apr - 21.Apr, 2018, Bucharest, Romania
Denta
Int'l exhibition of equipment, instruments, accesories, materials for dentistry chemical-pharmaceutical products
19.Apr - 21.Apr, 2018, Bucharest, Romania
Romhotel
Int'l Exhibition for the hotel industry and tourism
19.Apr - 21.Apr, 2018, Bucharest, Romania
Rommedica
Int'l Exhibition of Medical Equipment and Instruments
19.Apr - 22.Apr, 2018, Târgu-Mure?, Romania
GastroPan Exhibition
Int'l Exhibition for the Baking, Confectionery, Ice Cream, Chocolate, Coffee and Food Service Industries
19.Apr - 21.Apr, 2018, Brasov, Romania
Expowood
Int'l Fair of Forestry and Wood Industry
19.Apr - 21.Apr, 2018, Bucharest, Romania
Expo Drink & Wine / Targ de vinuri
Wines and Alcoholic Beverages
16.May - 19.May, 2018, Bucharest, Romania
Pack Expo
Int'l Exhibition of Packaging and Production Equipment
17.May - 19.May, 2018, Iasi, Romania
Euroinvent
European Exhibition of Creativity and Innovation
24.May - 25.May, 2018, Poiana Brasov, Romania
Meat & Milk
Int'l Expo-Conference
31.May - 03.Jun, 2018, Bucharest, Romania
Senior Expo
Fair Dedicated to the Senior Generation
31.May - 03.Jun, 2018, Bucharest, Romania
Expo Funerare
Funeral Fair
31.May - 03.Jun, 2018, Bucharest, Romania
TIBCO
Fair for consumer goods
12.Sep - 16.Sep, 2018, Bucharest, Romania
Bife-Sim
Int'l Fair for Furniture, Wooden Products, Fittings, Decorations, Machinery and Equipment for Forestry and Wood Processing
12.Sep - 16.Sep, 2018, Bucharest, Romania
Antique Market
Antique Fair
13.Sep - 16.Sep, 2018, Bucharest, Romania
Cosmetics-Beauty-Hair
Int'l Exhibition of Products and Equipment for Cosmetology, Body Care and Hairdressing
28.Sep - 30.Sep, 2018, Bucharest, Romania
Raw Life & Style
Int'l Fair for a Green Life
10.Oct - 13.Oct, 2018, Bucharest, Romania
TIB
Int'll fair for technologies and industrial equipment
10.Oct - 13.Oct, 2018, Bucharest, Romania
Inventika
Int'l Exhibition on Inventions, Scientific Research and New Technologies
18.Oct - 21.Oct, 2018, Bucharest, Romania
TTR Romanian Tourism Fair II
TTR The Tourism Fair of Romania
18.Oct - 21.Oct, 2018, Bucharest, Romania
Modexpo
Int'l Exhibition of Fabrics, Leatherwear, Furs, Footwear and Clothing Accessories
31.Oct - 04.Nov, 2018, Bucharest, Romania
Indagra Food
Int'l exhibition for food products and equipment
31.Oct - 04.Nov, 2018, Bucharest, Romania
Indagra
Int'l fair for agriculture, gardening, winery and animal breeding
14.Nov - 16.Nov, 2018, Bucharest, Romania
Denta
Int'l exhibition of equipment, instruments, accesories, materials for dentistry chemical-pharmaceutical products
07.Dec - 09.Dec, 2018, Bucharest, Romania
Bucharest Christmas Shopping / Targ de cadouri, decoratiuni si suveniruri
Christmas Gifts and Decorations
07.Dec - 09.Dec, 2018, Bucharest, Romania
Antique Market
Antique Fair

 

ATHENS - ATINA

12.Jan - 15.Jan, 2018, Paiania, Greece
Modern Creations
Int'l Jewellery and Giftware Exhibition
19.Jan - 22.Jan, 2018, Heraklion, Greece
Souvenirs Expo
Souvenirs, Gifts, Folk Art, Fashion and Accessories
26.Jan - 29.Jan, 2018, Athens, Greece
Athens Fashion Trade Show
Fashion Trade Show
26.Jan - 29.Jan, 2018, Athens, Greece
Mostra Rota
Trade Fair for Home and Decoration
01.Feb - 04.Feb, 2018, Thessaloniki, Greece
Agrotica
Int'l Fair of Agricultural Machinery, Equipment and Supplies
02.Feb - 04.Feb, 2018, Rhodes, Greece
Souvenirs Expo
Souvenirs, Gifts, Folk Art, Fashion and Accessories
09.Feb - 12.Feb, 2018, Athens, Greece
Horeca
Hotel-Restaurant-Cafe
09.Feb - 12.Feb, 2018, Paiania, Greece
Infacoma
Int'l Exhibition of Construction, Insulation, Sanitary Ware, Heating, Air Conditioning, Technology
10.Feb - 12.Feb, 2018, Corfu, Greece
Souvenirs Expo
Souvenirs, Gifts, Folk Art, Fashion and Accessories
23.Feb - 26.Feb, 2018, Athens, Greece
Hellenic Jewellery Fair
Largest Int'l Exhibition of the Jewellery Sector in Greece
24.Feb - 26.Feb, 2018, Thessaloniki, Greece
Artozyma
Artozyma Int'l Exhibition for Bakery & Confectionery
24.Feb - 26.Feb, 2018, Thessaloniki, Greece
Detrop
Int'l Exhibition of Food, Beverages, Machinery, Equipment
09.Mar - 11.Mar, 2018, Thessaloniki, Greece
Furnidec Business
Furnidec Business
09.Mar - 12.Mar, 2018, Athens, Greece
KEM
Int'l Franchise Exhibition
10.Mar - 12.Mar, 2018, Athens, Greece
Oenotelia
Int'l Wine and Spirits Exhibition
10.Mar - 12.Mar, 2018, Athens, Greece
Food Expo Greece
Int'l Food and Beverage Exhibition
21.Apr - 23.Apr, 2018, Paiania, Greece
Beauty Greece
Int'l Beauty Trade Fair
26.Apr - 28.Apr, 2018, Thessaloniki, Greece
Freskon
Int'l Trade Show for Fruit and Vegetables
03.May - 06.May, 2018, Thessaloniki, Greece
TIBF
Thessaloniki Int'l Book Fair
05.May - 07.May, 2018, Paiania, Greece
School and Office
Int'l Trade Fair School and Office
10.May - 13.May, 2018, Athens, Greece
A Taste Of Greece / Ellados Gefsi
Gastronomy, Tourism, Culture of Greece
18.May - 20.May, 2018, Athens, Greece
Securexpo
Int'l Specialized Exhibition for Security, Fire and Safety
04.Jun - 08.Jun, 2018, Athens, Greece
Posidonia
Int'l Shipping Exhibition
08.Sep - 16.Sep, 2018, Thessaloniki, Greece
T.I.F.
Thessaloniki Int'l Fair
20.Oct - 22.Oct, 2018, Thessaloniki, Greece
Kosmima
Int'l Exhibition of Jewellery, Clocks and Watches, Precious Stones, Machinery and Equipment
09.Nov - 11.Nov, 2018, Thessaloniki, Greece
Philoxenia
Int'l Tourism Exhibition
24.Nov - 26.Nov, 2018, Athens, Greece
Xenia
Int'l Hotel and Restaurant Equipment Exhibition

 

BUDAPEST - BUDIMPESTA

24.Jan - 27.Jan, 2018, Budapest, Hungary
Hungarian Garden / Magyar Kert
Forum of gardeners and gardening in Hungary
24.Jan - 27.Jan, 2018, Budapest, Hungary
Viticulture & Viniculture / Szolészet és Pincészet
Wine-growing and wineries
24.Jan - 27.Jan, 2018, Budapest, Hungary
Agro + Mashexpo
Int'l Agriculture and Agricultural Machinery Exhibition
07.Feb - 09.Feb, 2018, Budapest, Hungary
Sirha Budapest
Int'l Catering, Hotel and Food Trade Fair
15.Feb - 18.Feb, 2018, Budapest, Hungary
FeHoVa
Hunting, Fishing and Arms Int'l Exhibition
22.Feb - 25.Feb, 2018, Budapest, Hungary
Budapest Boat Show
Budapest Boat Show
23.Feb - 25.Feb, 2018, Budapest, Hungary
Budapest Motorcycle Festival / Budapest Motorfesztivál
Int'l Trade Exhibition for Motorcycles, Spare Parts and Accessories
01.Mar - 04.Mar, 2018, Budapest, Hungary
Travel / Utazás
Int'l Tourism Exhibition
11.Apr - 15.Apr, 2018, Budapest, Hungary
Construma
Int'l Building Trade Exhibition
11.Apr - 15.Apr, 2018, Budapest, Hungary
Reneo
Int'l Exhibition for Renewable Energies
11.Apr - 15.Apr, 2018, Budapest, Hungary
Home Design / Otthon Design
Fair for Home making
15.May - 18.May, 2018, Budapest, Hungary
Industry Days / Ipar Napjai
Int'l Industry Trade Fair
17.Aug - 20.Aug, 2018, Debrecen, Hungary
Farmer Expo
Int'l Exhibition of Agriculture and Food Industry
17.Aug - 20.Aug, 2018, Debrecen, Hungary
Hortico
Fruit and Vegetable Horticultural Exhibition
17.Oct - 20.Oct, 2018, Budapest, Hungary
Autotechnika
Int'l Exhibition for Automotive Industry
03.Apr - 07.Apr, 2019, Budapest, Hungary
Hungarotherm
Int'l Trade Exhibition for Heating Ventilation, Air-Condition Technology And Sanitation

 

PRISTINA - PRISHTINE

19.Apr - 20.Apr, 2018, Prishtine, Kosovo
Education Fair
Education Fair
08.May - 10.May, 2018, Prishtine, Kosovo
Medikos
Medical and Pharmaceutical Fair
08.May - 10.May, 2018, Prishtine, Kosovo
ITTF
Information Technology Trade Fair
08.May - 10.May, 2018, Prishtine, Kosovo
Expokos
Construction,Technical, Energetic and Furniture Fair

 

ISTANBUL

10.Jan - 13.Jan, 2018, Istanbul, Turkey
CBME Istanbul Kids Fashion
Int'l Babies and Children Clothing and Accessories Fair
16.Jan - 19.Jan, 2018, Izmir, Turkey
IF Wedding Fashion
Wedding Dresses, Suits and Evening Gowns Fair
17.Jan - 20.Jan, 2018, Antalya, Turkey
Anfas Hotel Equipment
Int'l Hospitality Equipment and Decoration Exhibition
17.Jan - 20.Jan, 2018, Antalya, Turkey
Anfas Food Product / Anfas Food Product
Int'l Trade Exhibition for Food
23.Jan - 28.Jan, 2018, Istanbul, Turkey
IMOB
Istanbul Furniture Fair
25.Jan - 28.Jan, 2018, Istanbul, Turkey
EMITT
East Mediterranean Int'l Tourism and Travel Exhibition
01.Feb - 04.Feb, 2018, Izmir, Turkey
Agroexpo
Int'l Agriculture, Greenhouse and Livestock Exhibition
10.Feb - 18.Feb, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasia Boatshow
Sea Vehicles, Equipment and Accessories Fair
15.Feb - 18.Feb, 2018, Istanbul, Turkey
Door Fair Turkey
Int'l Wooden, Steel, Automation, Industrial Door and Door Side Industry Specialization Fair
15.Feb - 17.Feb, 2018, Istanbul, Turkey
ISG Eurasia
Occupational Health and Safety Fair
15.Feb - 17.Feb, 2018, Istanbul, Turkey
REW Istanbul
Int'l Waste Management and Recycling Fair
21.Feb - 23.Feb, 2018, Istanbul, Turkey
Ace of M.I.C.E. Exhibition
Ace of M.I.C.E. Exhibition
27.Feb - 02.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Unicera
Istanbul Ceramic, Bathroom, Kitchen Fair
01.Mar - 03.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Water Expo IWE
Istanbul Water Expo
07.Mar - 09.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Première Vision Istanbul
Int'l Fabric Show
07.Mar - 10.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasia Window Fair
Int'l Window, Facade Systems and Raw Materials Fair
07.Mar - 10.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasia Glass Fair
Glass Products, Machinery and Chemicals Fair
07.Mar - 10.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasia Door Fair
Int'l Door, Shutter, Lock, Panel, Board, Partition Systems and Accessories Fair
07.Mar - 11.Mar, 2018, Izmir, Turkey
Modeko / IZMIR MOBILYA FUARI
Izmir Modeko Furniture Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Surface Technology EURASIA
Int'l Surface Treatment Technologies Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Hardware Fair
Hardware and Tools exhibition
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
WIN EURASIA
Manufacturing Industry 360° @WIN EURASIA
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Otomasyon EURASIA
Int'l Industrial Automation Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Electrotech Eurasia
Int'l Energy, Electric and Electronic Technologies Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Metalworking EURASIA
Int'l Sheet Metal Processing, Metal Cutting and Metal Forming Technologies Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Hydraulic & Pneumatic EURASIA
Int'l Fluid Power Technologies Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Welding EURASIA
Int'l Joining, Welding and Cutting Technologies Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
CeMAT EURASIA
Int'l Materials Handling, Supply Chain Management, Intralogistics Fair
17.Mar - 25.Mar, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Book Fair
Bursa Book Fair
22.Mar - 24.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Paintistanbul & Turkcoat
Int'l Paint, Paint Raw Materials, Construction Chemicals, Adhesives and Raw Materials, Laboratory and Production Equipments Exhibition and Congress
22.Mar - 25.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Expomed
Int'l Istanbul Medical Analysis, Diagnosis, Health Care, Hospital Supplies and Rehabilitation Aids Fair
22.Mar - 25.Mar, 2018, Istanbul, Turkey
Beauty and Care Fair
Int'l Beauty and Care Products and Equipment Fair
28.Mar - 30.Mar, 2018, Antalya, Turkey
Antalya City Expo
City Planning and Technologies Exhibition
29.Mar - 01.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Ideal Homex
Housewares, Gifts and Home Electricals Fair
29.Mar - 01.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Scaffolding & Formwork Exhibition
Scaffolding & Formwork Industrial Construction Trade Fair
04.Apr - 07.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Aymod
Istanbul Int'l Footwear Fashion Fair
05.Apr - 07.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Solar Energy & Technologies Fair / Günes Enerjisi ve Teknolojileri Fuari
Solar and Photovoltaic Exhibition
11.Apr - 12.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Rail Tech
Istanbul Rail Tech
11.Apr - 15.Apr, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Construction
Int'l Building and Construction Exhibition
12.Apr - 15.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
IDEX
Istanbul Oral-Dental Health Apparatus and Equipment Exhibition
12.Apr - 14.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
BeautyEurasia
Int'l Trade Fair for Beauty Products, Cosmetics, Parfumery, Salons and Wellness
14.Apr - 17.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Hightex
Int'l Technical Textiles and Nonwoven Trade Fair
14.Apr - 17.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
ITM
Int'l Textile Machinery Exhibition
14.Apr - 17.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Yarn
Int'l Yarn Fair
19.Apr - 21.Apr, 2018, Izmir, Turkey
Busworld Turkey
Int'l Trade Fair for the Bus Industry
24.Apr - 27.Apr, 2018, Izmir, Turkey
Shoexpo Izmir
Int'l Footwear and Bags Fair
24.Apr - 28.Apr, 2018, Istanbul, Turkey
Evteks
Istanbul Home Textile Exhibition
02.May - 04.May, 2018, Istanbul, Turkey
Fi Istanbul
Food Ingredients Istanbul
08.May - 12.May, 2018, Istanbul, Turkey
TurkeyBuild / Yapi
Int'l Building, Construction Materials and Technologies Trade Show
09.May - 12.May, 2018, Istanbul, Turkey
Aysaf
Istanbul Int'l Exhibition for Footwear Materials, Components, Leather and Technologies
10.May - 13.May, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Prohunt
Hunting Arms and Outdoor Expo
22.May - 25.May, 2018, Gaziantep, Turkey
Domotex Gaziantep
Machine-Made Carpet Fair
05.Sep - 08.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
Food Istanbul
Food and Beverage, Food Processing, Storage, Cooling Technologies, Logistics and Store Equipment Fair
05.Sep - 08.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
WorldFood Istanbul
Int'l Food Products and Processing Technologies Exhibition
05.Sep - 08.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
ColdChain Eurasia
Cold Chain Expo Eurasia
19.Sep - 22.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Light
Int'l Lighting Technologies Fair
20.Sep - 23.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
Contemporary Istanbul
Contemporary Istanbul
20.Sep - 23.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
Clothing Machinery Fair
Int'l Knitting, Embroidery, Hosiery Machines, Side Industries and Accessories Fair
27.Sep - 30.Sep, 2018, Istanbul, Turkey
Istanbul Airshow
Int'l Civil Aviation and Airports Exhibition and Aviation Supply Chain Platform
04.Oct - 07.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
Kids Turkey
Toys, Licences, Games and Educational Toys Fair
09.Oct - 13.Oct, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Stockbreeding and Equipment Fair
Int'l Stockbreeding and Equipment Fair
09.Oct - 13.Oct, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Agriculture
Int'l Agriculture, Seed Raising, Saplings and Dairy Industry Fair
11.Oct - 14.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
ISAF Istanbul
Istanbul Fair for Security, Fire, Emergency and Search-Rescue
13.Oct - 17.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
Wood Processing Machinery
Wood Processing Machinery
13.Oct - 17.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
Intermob
Furniture Side Industry, Accessories, Forestry Products and Wood Technology Fair
16.Oct - 17.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
ATS Testing Show
Automotive Testing Show Turkey
24.Oct - 27.Oct, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Marble Block Fair
Marble Block and Construction Machinery Fair
25.Oct - 27.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
Ankiros / Annofer / Turkcast
Int'l Iron-Steel & Foundry Technology, Machinery & Products Trade Fair
25.Oct - 27.Oct, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasian Composites Show
Composites Industry Exhibition
31.Oct - 03.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
FoodTech Eurasia
Food Technology and Food Safety Fair
31.Oct - 03.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
Eurasia Packaging
Int'l Packaging Industry Fair
08.Nov - 10.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
Chem Show Eurasia
Int'l Chemical Industry Group Exhibition
10.Nov - 18.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
International Book Fair
Int'l Book Fair
14.Nov - 16.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
Logitrans
Transport Logistics Exhibition
22.Nov - 25.Nov, 2018, Istanbul, Turkey
Emlak
Istanbul Real Estate Fair
28.Nov - 01.Dec, 2018, Antalya, Turkey
Growtech Eurasia
Int'l Greenhouse, Agricultural Equipment and Technologies Fair
29.Nov - 02.Dec, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Metal Processing Technologies Fair
Int'l Metal Processing Technologies Fair
29.Nov - 02.Dec, 2018, Bursa, Turkey
Mould Eurasia
Mould Technologies and Related Industries Fair
29.Nov - 02.Dec, 2018, Bursa, Turkey
Bursa Sheet Metal Processing Technologies Fair
Sheet Metal,Pipe, Profile Processing Technologies and Related Industries Fair
10.Apr - 12.Apr, 2019, Izmir, Turkey
Eurasia Rail
Rolling Stock, Infrastructure and Logistics Exhibition
13.Oct - 17.Oct, 2019, Istanbul, Turkey
Kalite
Control, Automotive Testing Equipment, Metrology and Industrial Software Exhibition
17.Oct - 19.Oct, 2019, Istanbul, Turkey
STT Eurasia Show
Surface Treatment Chemicals and Technologies Exhibition
07.Nov - 09.Nov, 2019, Istanbul, Turkey
Putech Eurasia
Int'l Polyurethane Industry Exhibition

 

VIENNA - BEC - WIEN

11.Jan - 14.Jan, 2018, Vienna, Austria
Vienna Autoshow
Vienna Autoshow
11.Jan - 14.Jan, 2018, Vienna, Austria
Ferien-Messe Wien
Int'l Tourism Fair Vienna
12.Jan - 14.Jan, 2018, Klagenfurt, Austria
Agrarmesse Alpen-Adria
Alps-Adria Agricultural Fair
18.Jan - 21.Jan, 2018, Graz, Austria
Häuslbauer
Building, Rebuilding and Renovation Exhibition
19.Jan - 21.Jan, 2018, Tulln, Austria
Hausbau & EnergieSparen Tulln
Trade Fair for Building, Energy and Living
24.Jan - 27.Jan, 2018, Salzburg, Austria
CASA
Trade Fair for Modern Lifestyle
25.Jan - 28.Jan, 2018, Vienna, Austria
Bauen & Energie
The Int'l fair for healthy building, modernisation, financing and energy saving
02.Feb - 04.Feb, 2018, Ried, Austria
Automesse Ried
Car Exhibition
02.Feb - 04.Feb, 2018, Innsbruck, Austria
Die Häuslbauermesse / Tiroler Hausbau un Energie Messe Innsbruck
House and Energy Fair
03.Feb - 04.Feb, 2018, Tulln, Austria
iFiSh Tulln
Int'l Fishing Exhibition
08.Feb - 11.Feb, 2018, Salzburg, Austria
Bauen + Wohnen Salzburg
Int'l Fair for Building, Interior Design and Energy Saving
16.Feb - 18.Feb, 2018, Klagenfurt, Austria
Häuslbauermesse
Building and Renovation
22.Feb - 25.Feb, 2018, Salzburg, Austria
Die Hohe Jagd & Fischerei
Int'l Trade Fair of Hunting, Fishing and Off-Road
01.Mar - 04.Mar, 2018, Tulln, Austria
Austrian Boat Show / Boot Tulln
Austrian Boatshow
02.Mar - 04.Mar, 2018, Salzburg, Austria
Tracht & Country
Trade Fair for Alpin Lifestyle
02.Mar - 04.Mar, 2018, Salzburg, Austria
Creativ Salzburg
Int'lTrade Fair for gifts, home accessories, design and lifestyle articles
02.Mar - 04.Mar, 2018, Wels, Austria
Energiesparmesse Wels
Expo Energy Wels
03.Mar - 04.Mar, 2018, Graz, Austria
International Dog Show / Internationalen Rassehundeschau
Int'l Dog Show
08.Mar - 11.Mar, 2018, Innsbruck, Austria
Feel Good
Exhibition for Exercising, Healthy Nutrition and Lifestyle
08.Mar - 11.Mar, 2018, Innsbruck, Austria
Tyrolean Spring Fair / Tiroler Frühjahrsmesse
Tyrolean Spring Fair
08.Mar - 11.Mar, 2018, Innsbruck, Austria
Tiroler Autosalon
Car Exhibition
09.Mar - 11.Mar, 2018, Ried, Austria
Sport & Fun
Sport Festival and Activity Fair
09.Mar - 11.Mar, 2018, Dornbirn, Austria
com:bau
Architecture, Construction, Energy and Real Estate
10.Mar - 18.Mar, 2018, Vienna, Austria
Wohnen & Interieur
Austria's Largest Int'l Fair for Dream- interiors, Lifestyle Design Accessories and Garden
22.Mar - 25.Mar, 2018, Tulln, Austria
pool + garden Tulln
Int'l Trade Fair for Swimming Pools, Saunas and Leisure
23.Mar - 25.Mar, 2018, Salzburg, Austria
Auto Messe Salzburg
Car and Motor Show
23.Mar - 25.Mar, 2018, Innsbruck, Austria
Euroantik
Int'l Antiques Exhibition
05.Apr - 08.Apr, 2018, Dornbirn, Austria
Schau!
General Consumer Fair
06.Apr - 08.Apr, 2018, Klagenfurt, Austria
Freizeit Klagenfurt
Consumer Goods Fair focussing on: Cars, Traveling, Sport, Fitnes and Garden
06.Apr - 08.Apr, 2018, Wels, Austria
Blühendes Österreich
Austrian Gardening Exhibition and Austrian Travel Exhibition

 

06.Apr - 08.Apr, 2018, Klagenfurt, Austria
Auto & Bike
Automobile and Two-Wheeler Exhibition
14.Apr - 15.Apr, 2018, Ried, Austria
Guten Appetit
Trade Fair for Food and Cooking
14.Apr - 15.Apr, 2018, Ried, Austria
50 Plus
Trade Fair for Quality of Life
14.Apr - 15.Apr, 2018, Graz, Austria
Trends of Beauty
Trade Fair for the Cosmetics Sector
15.Apr - 17.Apr, 2018, Klagenfurt, Austria
Intervino
Wine Exhibition
15.Apr - 17.Apr, 2018, Klagenfurt, Austria
Gast
Int'l trade fair for hotel and catering trade for southern Austria and the Alpine-Adriatic-region
27.Apr - 01.May, 2018, Graz, Austria
Frühjahrsmesse
Spring Fair
10.May - 13.May, 2018, Wels, Austria
Pferd Wels
Int'l Horse Show
12.May - 13.May, 2018, Tulln, Austria
Oldtimer Messe Tulln
Int'l Vintage Car Exhibition
15.May - 18.May, 2018, Vienna, Austria
Intertool Austria
Int'l Trade Fair for Metal Working, Automation and Production Engineering
16.May - 17.May, 2018, Vienna, Austria
SMART - Automation Austria
Trade Fair for Industrial Automation
19.May - 27.May, 2018, Salzburg, Austria
Die Salzburger Dult
Regional Consumer Goods Exhibition
26.May - 27.May, 2018, Dornbirn, Austria
BabyWelt
The Babies and Kids Show
19.Jun - 21.Jun, 2018, Vienna, Austria
Electrify Europe (form. Power-Gen Europe)
The Global Power Generation Exhibition & Conference
13.Jul - 15.Jul, 2018, Dornbirn, Austria
Art Bodensee
Int'l Art Exhibition
29.Aug - 01.Sep, 2018, Klagenfurt, Austria
Internationale Holzmesse
Int'l trade fair for forestry and sawmill industry, joinery, carpentry, wood processing and for the supplying industry and trade
29.Aug - 02.Sep, 2018, Dornbirn, Austria
General Consumer Fair / Herbstmesse
General Consumer Fair
30.Aug - 03.Sep, 2018, Tulln, Austria
Int. Gartenbaumesse Tulln
Int'l Flower Show
01.Sep - 03.Sep, 2018, Salzburg, Austria
Tracht & Country
Trade Fair for Alpin Lifestyle
10.Sep - 13.Sep, 2018, Innsbruck, Austria
Fafga
Trade Fair for Catering and Hotel Business
12.Sep - 13.Sep, 2018, Dornbirn, Austria
Saltex
Trade Fair for Smart Textiles and Fibre Composites and their Industrial Automation
20.Sep - 22.Sep, 2018, Wels, Austria
Retter
Exhibition of Security and deployment organisiation
25.Sep - 27.Sep, 2018, Bregenz, Austria
LED professional Symposium +Expo
Design and Engineering for Future LED Lighting Systems
04.Oct - 07.Oct, 2018, Vienna, Austria
Apropos Pferd
Horse Fair
10.Oct - 14.Oct, 2018, Innsbruck, Austria
Innsbrucker Herbstmesse
Innsbrucker Herbstmesse
11.Oct - 14.Oct, 2018, Ried, Austria
Music Austria
Int'l Music Fair
11.Oct - 13.Oct, 2018, Klagenfurt, Austria
BeSt³
Career, Education and Professional Training Fair
19.Oct - 21.Oct, 2018, Salzburg, Austria
Classic Expo
Int'l Classic Car Exhibition
20.Oct - 21.Oct, 2018, Ried, Austria
Modellbaumesse
Int'l Model Exhibition
20.Oct - 21.Oct, 2018, Dornbirn, Austria
Gustav
Int'l Salon for Demanding Consumer Culture
25.Oct - 28.Oct, 2018, Vienna, Austria
Modellbau International
Trade Fair for Modelling, Technology, Hobbies and Handicraft
08.Nov - 11.Nov, 2018, Innsbruck, Austria
AgroAlpin
AgroAlpin
09.Nov - 11.Nov, 2018, Ried, Austria
Haus & Bau
House and Building Trade Fair
10.Nov - 11.Nov, 2018, Dornbirn, Austria
Hochzeit & Event
Wedding Trade Fair
21.Nov - 24.Nov, 2018, Tulln, Austria
Austro Agrar Tulln
Int'l Trade Fair for Agriculture and Farm Equipment
24.Nov - 25.Nov, 2018, Vienna, Austria
Photo+Adventure
Photography, Travel and Outdoor Fair and Event
28.Nov - 01.Dec, 2018, Wels, Austria
Agraria
Int'l Agricultural Fair
28.Nov - 29.Nov, 2018, Vienna, Austria
MEET
Fair for Events and Theater
05.Dec - 07.Dec, 2018, Innsbruck, Austria
BeSt³
Career, Education and Professional Training Fair
30.Jan - 01.Feb, 2019, Wels, Austria
KOK Austria
Tile stoves and ceramics Austria
01.Feb - 03.Feb, 2019, Tulln, Austria
bike - austria Tulln
Motor Cycle, Mopeds, Scooter and E-Bikes Fair
13.Mar - 16.Mar, 2019, Wels, Austria
Handwerk
Trade Fair for Wood, Tools, Paint and Trade
08.May - 10.May, 2019, Innsbruck, Austria
Interalpin
Int'l Trade Fair for Alpine Technologies
09.May - 10.May, 2019, Klagenfurt, Austria
Recare
Exhibition for Therapy, Integration and Healthcare
04.Sep - 09.Sep, 2019, Ried, Austria
Rieder Messe
Int'l Agriculture and Autumn Fair

 

BERLIN

09.Jan - 12.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Heimtextil
Int'l Trade Fair for Home and Contract Textiles
09.Jan - 11.Jan, 2018, Dusseldorf, Germany
PSI
Int'l Trade Fair for Advertising Specialties
10.Jan - 12.Jan, 2018, Essen, Germany
Industrial Building
Trade Fair for Building Materials, Building Systems and Technology for Industrial and Commercial Buildings
12.Jan - 14.Jan, 2018, Munich, Germany
Opti
Int'l Trade Show for Trends in Optics
12.Jan - 15.Jan, 2018, Hanover, Germany
Domotex Hannover
The World of Flooring
12.Jan - 15.Jan, 2018, Hamburg, Germany
Nordstil
Hamburg Regional Order Days
12.Jan - 14.Jan, 2018, Bad Salzuflen, Germany
Haus - Garten - Touristik - Hochzeit
Building, Garden, Travel, Wedding
13.Jan - 14.Jan, 2018, Stuttgart, Germany
TrauDich!
Wedding Trade Fair
13.Jan - 21.Jan, 2018, Stuttgart, Germany
CMT / CMT - Die Urlaubsmesse
Holiday, Caravanning, Motoring and Tourism
13.Jan - 14.Jan, 2018, Dusseldorf, Germany
TrauDich! Düsseldorf
Wedding Trade Fair
15.Jan - 21.Jan, 2018, Cologne, Germany
imm cologne
The Int'l Furnishing Show
16.Jan - 18.Jan, 2018, Nuremberg, Germany
Euroguss
Int'l Trade Fair for Die Casting: Technology, Processes, Products
16.Jan - 18.Jan, 2018, Essen, Germany
DCONex Essen
Exhibition and Congress on Pollution Prevention and Management
16.Jan - 18.Jan, 2018, Berlin, Germany
Panorama Berlin
Int'l Fashion Trade Fair
16.Jan - 18.Jan, 2018, Berlin, Germany
Ethical Fashion Show
Ethical Fashion Show
17.Jan - 18.Jan, 2018, Berlin, Germany
Playtime Berlin
Int'l Trade Show dedicated to the Children's Universe and Maternity Wear
18.Jan - 21.Jan, 2018, Augsburg, Germany
Jagen und Fischen
Hunting and Fishing Trade Show
19.Jan - 28.Jan, 2018, Berlin, Germany
International Green Week Berlin / Internationale Grüne Woche Berlin
The world's biggest fair for food, agriculture and horticulture
19.Jan - 21.Jan, 2018, Bad Salzuflen, Germany
Lipper Modellbautage
Trade Fair for Modelling, Technology, Hobbies and Handicraft
20.Jan - 21.Jan, 2018, Karlsruhe, Germany
Karlsruher Hochzeits- und Festtage
Wedding, Party, Festival Fair
20.Jan - 22.Jan, 2018, Dortmund, Germany
Vivanti
Trade Fair for Home Decorating, Lifestyle, Contemporary Living, Jewellery and Accessories
20.Jan - 22.Jan, 2018, Hofheim-Wallau, Germany
Innatex
Int'l Trade Fair for Sustainable Textiles
20.Jan - 21.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
TrauDich!
Wedding Trade Fair
20.Jan - 28.Jan, 2018, Dusseldorf, Germany
boot-Düsseldorf
Int'l Boat Show
20.Jan - 21.Jan, 2018, Muenster, Germany
Doglive
Dog Exhibition and Show
20.Jan - 21.Jan, 2018, Dortmund, Germany
Brille & Co
Optical Trade Fair
21.Jan - 24.Jan, 2018, Freiburg, Germany
Internationale Kulturbörse Freiburg
Trade Fair for Stage Productions and Music
23.Jan - 26.Jan, 2018, Hamburg, Germany
Nortec
Trade Fair for Manufacturing Technology
23.Jan - 26.Jan, 2018, Essen, Germany
IPM Essen
Int'l trade fair for plants, technical equipment, floristry, sales promotion
26.Jan - 28.Jan, 2018, Stuttgart, Germany
Medizin
Medical Trade Fair and Congress
26.Jan - 28.Jan, 2018, Friedrichshafen, Germany
Motorradwelt
Int'l Motorcycle Exhibition
26.Jan - 29.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Floradecora
Order Platform for Fresh Flowers and Ornamental Plants
26.Jan - 30.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Christmasworld
Int'l Frankfurter Messe
26.Jan - 28.Jan, 2018, Dresden, Germany
Reisemesse Dresden
Dresden Travel Market
27.Jan - 27.Jan, 2018, Muenster, Germany
Master and More Fair Münster
Graduate Student Recruitment Fair
27.Jan - 29.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Primetime Shoes
Int'l Footwear Exhibition
27.Jan - 30.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Creativeworld
Trend Platform for Hobby, Creative and Artists' Requisites
27.Jan - 30.Jan, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Paperworld
The World of Office and Paper Products
27.Jan - 28.Jan, 2018, Rostock, Germany
Wedding Fair Rostock / HochzeitsMesse
Wedding and Celebration in Mecklenburg-Western Pomerania
27.Jan - 29.Jan, 2018, Dusseldorf, Germany
The Gallery Düsseldorf
Contemporary Fashion, Designer Wear and Accessories
28.Jan - 31.Jan, 2018, Munich, Germany
Ispo Munich
Int'l Sports Business Trade Show
28.Jan - 31.Jan, 2018, Cologne, Germany
ProSweets Cologne
The Int'l supplier fair for the confectionery industry
28.Jan - 31.Jan, 2018, Cologne, Germany
ISM
Int'l Sweets and Biscuits Fair
30.Jan - 01.Feb, 2018, Munich, Germany
Munich Fabric Start
Int'l Fabric Trade Fair
30.Jan - 01.Feb, 2018, Karlsruhe, Germany
Learntec
Int'l Trade Fair and Convention for Vocational Education, Learning and IT
30.Jan - 04.Feb, 2018, Dortmund, Germany
Jagd & Hund
Int'l exhibition for hunting and fishing
31.Jan - 04.Feb, 2018, Hanover, Germany
B.I.G. Bauen. Immobilien. Garten
Building, Real Estate and Garden Exhibition
31.Jan - 04.Feb, 2018, Hanover, Germany
ABF
The Recreation and Shopping Exhibition
31.Jan - 01.Feb, 2018, Offenburg, Germany
Biogas
Expo and Congress
31.Jan - 04.Feb, 2018, Nuremberg, Germany
Spielwarenmesse
Int'l Toy Fair Nürnberg
02.Feb - 04.Feb, 2018, Erfurt, Germany
Automobilmesse Erfurt
Autoshow
02.Feb - 04.Feb, 2018, Chemnitz, Germany
Baumesse Chemnitz
Trade Fair of Construction
02.Feb - 04.Feb, 2018, Leipzig, Germany
Motorrad Messe Leipzig
Motorrad Messe Leipzig
02.Feb - 04.Feb, 2018, Freiburg, Germany
GETEC - Gebäude.Energie.Technik.
Trade Fair for Energy Efficient Modernization, Reconstruction and Building
03.Feb - 07.Feb, 2018, Stuttgart, Germany
Intergastra
Int'l trade fair for hotels, restaurants, catering, confectionery and cafés
04.Feb - 06.Feb, 2018, Cologne, Germany
Spoga Horse
Int'l Trade Fair for Equestrian Sports
06.Feb - 08.Feb, 2018, Augsburg, Germany
RegioAgrar Bayern
Regional Agricultural Exhibition
06.Feb - 08.Feb, 2018, Essen, Germany
E-world energy & water
Int'l trade fair and congress
06.Feb - 08.Feb, 2018, Bad Salzuflen, Germany
ZOW
Annual Fair for Components and Accessories for Furniture and Interior Design
07.Feb - 09.Feb, 2018, Berlin, Germany
Fruit Logistica
Int'l Trade Fair for the Fresh Fruit and Vegetable Business
07.Feb - 08.Feb, 2018, Augsburg, Germany
FMB-Süd
The Supplier Show for the Machinery Industry
07.Feb - 11.Feb, 2018, Hamburg, Germany
Reisen Hamburg
Int'l Exhibition Tourism & Caravaning
09.Feb - 13.Feb, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Ambiente
Int'l Frankfurter Messe
10.Feb - 18.Feb, 2018, Leipzig, Germany
mitteldeutsche handwerksmesse
Central German Handicrafts Fair
10.Feb - 18.Feb, 2018, Leipzig, Germany
Haus-Garten-Freizeit
Consumer Fair for the Whole Family
12.Feb - 13.Feb, 2018, Husum, Germany
Nord Gastro & Hotel
Hotel and Catering Services Exhibition
14.Feb - 17.Feb, 2018, Nuremberg, Germany
Vivaness
Int'l Trade Fair for Natural Personal Care
14.Feb - 17.Feb, 2018, Nuremberg, Germany
BioFach
World Trade Fair for Natural Personal Care and Wellness
14.Feb - 18.Feb, 2018, Muenster, Germany
Art & Antik Messe
Antiques Exhibition
15.Feb - 15.Feb, 2018, Berlin, Germany
E-commerce Berlin Expo
E-commerce Berlin Expo
15.Feb - 17.Feb, 2018, Augsburg, Germany
Gloria
Church Trade Fair
15.Feb - 18.Feb, 2018, Leipzig, Germany
Beach & Boat
Water Sports Exhibition Leipzig
16.Feb - 18.Feb, 2018, Munich, Germany
Imot
Int'l Motorcycle Exhibition
16.Feb - 18.Feb, 2018, Freiburg, Germany
Automobil
Sale and Information Exhibition for New Cars
16.Feb - 19.Feb, 2018, Munich, Germany
Inhorgenta Munich
Int'l Trade Fair for Watches, Clocks, Jewellery, Precious Stones, Pearls and Technology
16.Feb - 18.Feb, 2018, Augsburg, Germany
ImmobilienTage
Exhibition for Building, Renovation, Homes and Financing
16.Feb - 18.Feb, 2018, Hamburg, Germany
BabyWelt
The Babies and Kids Show
16.Feb - 18.Feb, 2018, Augsburg, Germany
Bau im Lot
Building and Renovation Exhibition
16.Feb - 18.Feb, 2018, Hamburg, Germany
Hanse Golf
The Golf Show in Northern Germany
16.Feb - 18.Feb, 2018, Saarbruecken, Germany
Freizeit / Reisemarkt Saarbrücken
Saarbrücken Travel Market
16.Feb - 18.Feb, 2018, Friedrichshafen, Germany
Pferd Bodensee
Int'l Trade Fair for Equestrian Sport, Horse Breeding and Horse Owning
20.Feb - 24.Feb, 2018, Dusseldorf, Germany
Metav
Int'l Fair for Manufacturing Technology and Automation
20.Feb - 23.Feb, 2018, Cologne, Germany
Roof+Timber / Dach+Holz
Int'l Trade Fair for Timber Construction and Interior Works, Roof and Wall
20.Feb - 24.Feb, 2018, Hanover, Germany
didacta Hannover
The Education Trade Fair
20.Feb - 23.Feb, 2018, Berlin, Germany
Bautec
Int'l Trade Fair for Building and Construction Technology
20.Feb - 22.Feb, 2018, Hanover, Germany
Tire Technology Expo
Europe's Leading Int'l Tire Design and Manufacturing Exhibition
20.Feb - 22.Feb, 2018, Dusseldorf, Germany
EMV
Int'l Exhibition with Conference on Electromagnetic Compatibility (EMC)
21.Feb - 25.Feb, 2018, Munich, Germany
f.re.e
Fair for Leisure and Travel
21.Feb - 25.Feb, 2018, Essen, Germany
Reise + Camping
The Holiday Fair North Rhine-Westphalia
22.Feb - 24.Feb, 2018, Mannheim, Germany
Jobs for Future
Jobs for Future

 

22.Feb - 25.Feb, 2018, Karlsruhe, Germany
Art Karlsruhe
Int'l Fair for Classical Modern and Contemporary Art
22.Feb - 24.Feb, 2018, Berlin, Germany
Asia Apparel Expo
Asian Apparel Sourcing Trade Fair
23.Feb - 25.Feb, 2018, Frankfurt/Main, Germany
BabyWelt
The Babies and Kids Show
23.Feb - 25.Feb, 2018, Friedrichshafen, Germany
Fruchtwelt Bodensee
Int'l Trade Fair for Commercial Fruit Growing, Distillation and Agricultural Technology
24.Feb - 04.Mar, 2018, Erfurt, Germany
Thüringen-Ausstellung
Handicraft and Consumer Goods Exhibition (with Wedding and Celebration Fair)
25.Feb - 27.Feb, 2018, Bremen, Germany
Fish International
Int'l Trade Fair for Fish and Seafood: Trading Market, Processing, Logistics, Point of Sale
27.Feb - 01.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
EuroCIS
Europe's leading Trade Fair for IT and Security in Retail
27.Feb - 01.Mar, 2018, Cologne, Germany
IAW
Int'l Trade Fair for promotional products in Cologne
27.Feb - 01.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
embedded world
Exhibition&Conference
27.Feb - 01.Mar, 2018, Karlsruhe, Germany
IT-Trans
Solutions for Public Transport
27.Feb - 01.Mar, 2018, Frankfurt/Main, Germany
INservFM
Facility Management and Industry Services
28.Feb - 01.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
inviva
Life after 50
28.Feb - 04.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
Freizeit-Messe Nürnberg
Holidays, Lifestyle, Water Sports, Camping, Caravanning, Garden
28.Feb - 04.Mar, 2018, Rostock, Germany
OstseeMesse
Consumer Fair
01.Mar - 02.Mar, 2018, Offenburg, Germany
GeoTHERM
Expo and Congress
02.Mar - 04.Mar, 2018, Magdeburg, Germany
LBA / Landes-Bau-Ausstellung Sachsen-Anhalt
Building Trade Exhibition Saxony-Anhalt
03.Mar - 05.Mar, 2018, Leipzig, Germany
Cadeaux Leipzig
Trade Fair for Gifts and Lifestyle Ideas
03.Mar - 04.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
Whisk(e)y Messe Nürnberg
Whiskey Trade Show
03.Mar - 05.Mar, 2018, Leipzig, Germany
unique 4+1
Trade Fair for Advertising Technology, Textile Finishing, Engraving Technology and Trophies
04.Mar - 07.Mar, 2018, Cologne, Germany
International Hardware Fair Cologne / Internationale Eisenwarenmesse
The leading global trade fair for the hardware industries
06.Mar - 07.Mar, 2018, Munich, Germany
Internet World
The E-Commerce Trade Show
06.Mar - 08.Mar, 2018, Hanover, Germany
Altenpflege
Leading Trade Fair for the Care Sector
07.Mar - 13.Mar, 2018, Munich, Germany
Garten München
Garden Design and Horticulture
07.Mar - 13.Mar, 2018, Munich, Germany
Internationale Handwerksmesse
The Leading Trade Fair for the Craft Trades and Medium-Sized Buinesses
07.Mar - 11.Mar, 2018, Berlin, Germany
ITB Berlin
The world's leading travel trade show
08.Mar - 10.Mar, 2018, Villingen-Schwenningen, Germany
Jobs for Future
Training and Education Exhibition
09.Mar - 11.Mar, 2018, Friedrichshafen, Germany
Aqua-Fisch
Int'l Trade Fair for Aquaculture, Professional and Sport Fishing, Aquaristic
09.Mar - 11.Mar, 2018, Berlin, Germany
Auto Camping Caravan
Automotive Trade Show
09.Mar - 17.Mar, 2018, Essen, Germany
Equitana
Equestrian Sports World Fair
09.Mar - 12.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
IWA & OutdoorClassics
High performance in target sports, nature activities, protecting people

 

09.Mar - 11.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
Beauty Düsseldorf
The No.1 Trade Fair for Cosmetics, Nail and Foot Professionals
09.Mar - 11.Mar, 2018, Magdeburg, Germany
Magdeboot
Trade Fair for new and used boats, equipment and water sports, Magdeburg
09.Mar - 11.Mar, 2018, Chemnitz, Germany
Chemnitzer Frühling
Consumer Exhibition
09.Mar - 13.Mar, 2018, Hamburg, Germany
Internorga
Int'l Trade Fair for Catering and Food Services Industry
09.Mar - 11.Mar, 2018, Berlin, Germany
TransporterTage
Transportation and Logistics
10.Mar - 11.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
Top Hair International
Trend & Fashion Days Trade Fair-Show-Congress for the Int'l Hairdressing Industry
10.Mar - 18.Mar, 2018, Passau, Germany
Passauer Frühling, DreiLänderMesse
Regional Exhibition
10.Mar - 18.Mar, 2018, Mainz, Germany
Rheinland-Pfalz-Ausstellung
Regional Consumer Goods Exhibition
11.Mar - 13.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
Gallery Shoes
Int'l Trade Show for Shoes and Accessoires
13.Mar - 15.Mar, 2018, Munich, Germany
LOPE-C
Large-area, Organic and Printed Electronics Convention
13.Mar - 15.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
Energy Storage
Int'l Summit for the Storage of Renewable Energies
13.Mar - 15.Mar, 2018, Stuttgart, Germany
LogiMAT
Int'l Trade Fair for Distribution, Materials Handling and Information Flow
14.Mar - 18.Mar, 2018, Dortmund, Germany
Creativa
Europe's leading exhibition for creative design
14.Mar - 17.Mar, 2018, Augsburg, Germany
GrindTec
Int'l Trade Fair for Grinding Technology
15.Mar - 17.Mar, 2018, Dresden, Germany
aktiv & vital
Fair for Health and Wellness
15.Mar - 18.Mar, 2018, Leipzig, Germany
Leipziger Buchmesse
Leipzig Book Fair
15.Mar - 18.Mar, 2018, Husum, Germany
New Energy Husum
Int'l trade fair for the use of renewable energy sources
16.Mar - 18.Mar, 2018, Erfurt, Germany
Reiten-Jagen-Fischen
Exhibition for Riding, Hunting and Fishing
16.Mar - 18.Mar, 2018, Stuttgart, Germany
Blickfang Stuttgart
Int'l Designfair for Furniture, Fashion and Jewellery
16.Mar - 18.Mar, 2018, Chemnitz, Germany
Autosalon Chemnitz
Motor Show
16.Mar - 18.Mar, 2018, Leipzig, Germany
Therapie Leipzig
Trade Fair and Congress for Therapy, Medical Rehabilitation and Prevention
16.Mar - 17.Mar, 2018, Berlin, Germany
Interpharm
Pharmaceutical Exhibition with Congress
16.Mar - 18.Mar, 2018, Karlsruhe, Germany
Inventa
Art of Living; Green Building; Living Garden
16.Mar - 18.Mar, 2018, Freiburg, Germany
CFT - Die Freizeitmessen
Caravan and Outdoor Living, Modelbuilding, Holidays
17.Mar - 25.Mar, 2018, Loerrach, Germany
Regio
Three Countries - one Fair
17.Mar - 18.Mar, 2018, Dresden, Germany
BabyWelt
The Babies and Kids Show
18.Mar - 23.Mar, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Light + Building
The world´s leading trade fair for Architecture and Technology
18.Mar - 20.Mar, 2018, Dusseldorf, Germany
ProWein
Int'l Trade Fair Wines and Spirits
20.Mar - 23.Mar, 2018, Cologne, Germany
Anuga FoodTec
Int'l trade fair for food and drink technology
21.Mar - 24.Mar, 2018, Nuremberg, Germany
Fensterbau / Frontale
Int'l Trade Fair Window, Door and Facade
21.Mar - 25.Mar, 2018, Friedrichshafen, Germany
Urlaub Freizeit Reisen
Tourism Trade Fair of the Region
21.Mar - 25.Mar, 2018, Friedrichshafen, Germany
Neues BauEn
Trade Fair for Builders, Real Estate Owners and Power Savers
21.Mar - 25.Mar, 2018, Friedrichshafen, Germany
Garten & Ambiente Bodensee
Trade Fair for Garden and Gardening Fans
21.Mar - 25.Mar, 2018, Friedrichshafen, Germany
IBO
Int'l Fair for Consumer and Investment Goods
22.Mar - 25.Mar, 2018, Dresden, Germany
Dresdner Ostern
Garden, Pet and Handicraft Fair with Int'l Orchid-Exhibition
24.Mar - 24.Mar, 2018, Augsburg, Germany
fitforJOB!
Employment and Professional Development Fair
05.Apr - 08.Apr, 2018, Stuttgart, Germany
Mineralien, Fossilien, Schmuck
Int'l Mineral and Fossil Fair
05.Apr - 08.Apr, 2018, Stuttgart, Germany
Slow Food / Markt des guten Geschmacks
The forum for good taste
05.Apr - 08.Apr, 2018, Stuttgart, Germany
Fair Handeln
Int'l Exhibition for Globally Responsible and Sustainable Trade and Activities
07.Apr - 15.Apr, 2018, Augsburg, Germany
Afa
Consumer Trade Fair for Lifestyle with Building and Living
07.Apr - 10.Apr, 2018, Augsburg, Germany
RENEXPO®
Int'l trade fair for renewable energy & energy-efficient building and renovation
10.Apr - 12.Apr, 2018, Hamburg, Germany
Aircraft Interiors Expo
Aircraft Interiors Design and Cabin Systems engineering
10.Apr - 13.Apr, 2018, Nuremberg, Germany
IFH/Intherm
Trade Fair for Sanitation, Heating, Air Conditioning, Renewable Energies
10.Apr - 13.Apr, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Prolight + Sound
The Int'l Fair of Technologies and Services for Events and Entertainment
10.Apr - 13.Apr, 2018, Munich, Germany
Ceramitec
Technologies, Innovations, Materials
10.Apr - 13.Apr, 2018, Munich, Germany
Analytica
Int'l Trade Fair for Laboratory Technology, Analysis, Biotechnologie and Analitica Conference
10.Apr - 12.Apr, 2018, Hamburg, Germany
World Travel Catering & Onboard Services
Travel Catering Event
11.Apr - 14.Apr, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Musikmesse
Int'l Trade Fair for Musical Instruments, Musical Software and Computer Hardware, Sheet Music and Accessories
12.Apr - 15.Apr, 2018, Cologne, Germany
Fibo
The Leading Int'l Trade Show for Fitness, Wellness and Health
13.Apr - 14.Apr, 2018, Stuttgart, Germany
Invest
The trade fair for institutional and private investors
13.Apr - 15.Apr, 2018, Rostock, Germany
AutoTrend
Automobile Exhibition Mecklenburg-Western Pomerania
14.Apr - 15.Apr, 2018, Berlin, Germany
VELOBerlin
Bicycle Festival
16.Apr - 20.Apr, 2018, Dusseldorf, Germany
Wire
Int'l Wire and Cable Trade Fair
16.Apr - 20.Apr, 2018, Dusseldorf, Germany
Tube
Int'l Tube and Pipe Trade Fair
17.Apr - 19.Apr, 2018, Berlin, Germany
conhIT
Connecting Healthcare IT
18.Apr - 21.Apr, 2018, Friedrichshafen, Germany
Aero
The Global Show for General Aviation
18.Apr - 21.Apr, 2018, Nuremberg, Germany
Werkstätten:Messe
Quality Products and Services for and from People with Disabilities
19.Apr - 22.Apr, 2018, Dortmund, Germany
Intermodellbau
Exhibition for model-making and model sport
19.Apr - 22.Apr, 2018, Cologne, Germany
Art Cologne
Int'l Fair for Modern and Contemporary Art
20.Apr - 22.Apr, 2018, Hamburg, Germany
HansePferd Hamburg
Int'l Exhibition for Horse Enthusiasts
21.Apr - 23.Apr, 2018, Essen, Germany
European Bridal Week
Int'l Bridal Fair B2B
22.Apr - 22.Apr, 2018, Berlin, Germany
Bio Ost
Biotechnology Trade Show
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Energy / Hannover Messe
Leading Trade Fair for Renewable and Conventional Power Generation, Power Supply, Transmission, Distribution and Storage
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Group Exhibit Hydrogen + Fuel Cells + Batteries
Int'l Trade Fair for Hydrogen, Fuel Cells and Batteries
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
IAMD - Integrated Automation, Motion & Drive / Hannover Messe
Leading Trade Fair for Integrated Automation, Industrial IT, Power Transmission and Control
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Research & Technology / Hannover Messe
Leading Trade Fair for R&D and Technology Transfer
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
CeMAT
World Fair for Intralogistics
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Industrial Supply / Hannover Messe
Leading Trade Fair for Industrial Subcontracting and Lightweight Construction
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Hannover Messe
The world's leading trade fair for industrial technology
23.Apr - 27.Apr, 2018, Hanover, Germany
Digital Factory / Hannover Messe
Leading Trade Fair for Integrated Processes and IT Solutions
24.Apr - 27.Apr, 2018, Stuttgart, Germany
Control
The Int'l Trade Fair for Quality Assurance
24.Apr - 26.Apr, 2018, Essen, Germany
ReTEC Essen
Int'l Trade Fair for Used Technology
25.Apr - 29.Apr, 2018, Berlin, Germany
ILA Berlin Air Show
Int'l Aerospace Exhibition and Conferences
28.Apr - 08.May, 2018, Mannheim, Germany
Maimarkt Mannheim
Consumer Goods, Handicraft and Agriculture with Prefabricated Houses and Building Show
05.May - 08.May, 2018, Dusseldorf, Germany
Interbride
Int'l Fashion Fair
05.May - 13.May, 2018, Waechtersbach, Germany
Messe Wächtersbach
Consumer Goods Exhibition
05.May - 06.May, 2018, Offenburg, Germany
Badische Weinmesse
Regional Wine Exhibition
06.May - 08.May, 2018, Dresden, Germany
GTM Germany Travel Mart
The Largest Incoming Workshop for Destination Germany
08.May - 11.May, 2018, Nuremberg, Germany
Interzoo
Int'l Trade Fair for Pet Supplies
08.May - 09.May, 2018, Nuremberg, Germany
Akademika
Employment Exhibition
09.May - 10.May, 2018, Hamburg, Germany
The Motorship Propulsion & Emissions Conference
The Motorship Propulsion & Emissions Conference
10.May - 13.May, 2018, Munich, Germany
High End
The Best Sound. The Best Picture
10.May - 13.May, 2018, Friedrichshafen, Germany
Tuning World Bodensee
Int'l Exhibition and Event for Car-Tuning, Lifestyle and Club-Scene
11.May - 13.May, 2018, Dortmund, Germany
Hund & Katz
Pet Trade Show
14.May - 18.May, 2018, Munich, Germany
IFAT
Int'l Trade Fair for Water, Sewage, Refuse and Recycling
15.May - 17.May, 2018, Frankfurt/Main, Germany
IMEX
Int'l Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events
15.May - 17.May, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Optatec
Int'l Trade Fair for Future Optical Technologies, Components, Systems and Manufacturing
15.May - 17.May, 2018, Bremerhaven, Germany
Windforce
Int'l Offshore Trade Fair
15.May - 17.May, 2018, Stuttgart, Germany
ITEC
Europe's only dedicated Conference and Exhibition for Defence Training, Education and Simulation
15.May - 18.May, 2018, Leipzig, Germany
OTWorld
Int'l Trade Show and World Congress for Prosthetics, Orthotics, Orthopaedic Footwear Technology, Compression Therapy and Rehabilitation Technology

 

25.May - 27.May, 2018, Friedrichshafen, Germany
Motorworld Classics Bodensee
For Oldtimer and Youngtimer
26.May - 03.Jun, 2018, Villingen-Schwenningen, Germany
Südwest Messe
Trade Show for Private and Commercial Equipm., Consumer Goods, Handicraft and Agriculture
29.May - 31.May, 2018, Bremen, Germany
BreakBulk Europe
Transportation Exhibition and Conference
01.Jun - 03.Jun, 2018, Friedrichshafen, Germany
HAM Radio
Int'l Exhibition for Radio Amateurs with HAMtronic - Electronics, Internet, Computer
02.Jun - 03.Jun, 2018, Friedrichshafen, Germany
Maker Faire Bodensee
All about Making, Tinkering and Creating
05.Jun - 07.Jun, 2018, Nuremberg, Germany
smthybridpackaging
System Integration in Micro Electronics / Int'l Exhibition & Conference
05.Jun - 07.Jun, 2018, Stuttgart, Germany
Automotive Interiors Expo
Expo for Automotive Interiors Concepts, Materials, Finishes, Fabrics and Components
05.Jun - 07.Jun, 2018, Nuremberg, Germany
PCIM Europe
Int'l Exhibition and Conference for Power Electronics, Intelligent Motion and Power Quality
05.Jun - 07.Jun, 2018, Stuttgart, Germany
Engine Expo
European Expo of Specialist Engine Technologies, Materials, Coatings and Engine Concepts
05.Jun - 07.Jun, 2018, Erfurt, Germany
Rapid.Tech
Trade fair and user's conference for rapid technology
05.Jun - 07.Jun, 2018, Stuttgart, Germany
O&S
Int'l trade fair for surface treatments & coatings
05.Jun - 07.Jun, 2018, Stuttgart, Germany
Lasys
Int'l trade fair for systems solutions in laser material processing
06.Jun - 07.Jun, 2018, Munich, Germany
Cosmetic Business
Cosmetic's Industry Trade Fair
11.Jun - 15.Jun, 2018, Hanover, Germany
CeBIT
The world's No. 1 marketplace for digital business
11.Jun - 15.Jun, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Achema
World Forum for Chemical Engineering and the Process Industry
12.Jun - 14.Jun, 2018, Cologne, Germany
Anga Com
Trade Fair and Congress for Cable, Broadband and Satellite
13.Jun - 16.Jun, 2018, Nuremberg, Germany
Stone+tec
Int'l Trade Fair Natural Stone and Stoneprocessing Technology
16.Jun - 17.Jun, 2018, Erfurt, Germany
Internationale und Nationale Rassehunde-Ausstellung
Int'l Pedigree Dog Show
17.Jun - 20.Jun, 2018, Friedrichshafen, Germany
OutDoor
European Outdoor Trade Fair
19.Jun - 22.Jun, 2018, Munich, Germany
Automatica
Int'l Trade Fair for Automation and Mechatronics
19.Jun - 21.Jun, 2018, Berlin, Germany
CWIEME Berlin
Int'l Conference and Exhibition on Coil Winding, Insulation and Electrical Manufacturing
19.Jun - 20.Jun, 2018, Munich, Germany
Aviation Electronics Europe - AEE
Aviation Electronics Europe
19.Jun - 20.Jun, 2018, Munich, Germany
Avionics & Space Testing Europe - AST
Avionics and Space Testing Europe
20.Jun - 22.Jun, 2018, Munich, Germany
electrical energy storage ees
Int'l Trade Fair for Batteries, Energy Storage and Innovative Production
20.Jun - 22.Jun, 2018, Munich, Germany
Intersolar
Int'l Trade Fair and Conference for Solar Technology
20.Jun - 21.Jun, 2018, Cologne, Germany
Chemspec Europe
The Fine and Speciality Chemicals Connection
20.Jun - 21.Jun, 2018, Nuremberg, Germany
CO-REACH
Tradefair for Crossmedia Marketing
22.Jun - 24.Jun, 2018, Hamburg, Germany
IRMA
Int'l Rehabilitation and Mobility Trade Fair for Everybody
23.Jun - 24.Jun, 2018, Frankfurt/Main, Germany
Cosmetica Frankfurt
Int'l Cosmetics Show
26.Jun - 28.Jun, 2018, Nuremberg, Germany
Sensor+Test
Int'l Trade Fair for Sensorics, Measuring and Testing Technologies with Concurrent Conference

 

 

REGION

Oblast Mjesto održavanja Termin/Period MotoPassion Beograd, Srbija mart, 8 - 14. BG CAR SHOW Beograd, Srbija mart, 8 - 14. ZAGREB AUTO SHOW Zagreb, Hrvatska mart 22. - april 1. AUTO Rijeka, Hrvatska mart, 22 - 25. Auto Motor Show Ljubljana, Slovenija septembar, 14 - 16. ??? Banjaluka, BiH oktobar, 3 - 8. Auto Show - Novi Sad Novi Sad, Srbija oktobar, 10 - 14. Ambient Ljubljana Ljubljana, Slovenija novembar, 6 - 11. OICA Beograd, Srbija mart, 27 - 31. Transport i logistika Skoplje, Makedonija septembar, 24 - 28. DEMI Banjaluka, BiH mart, 14 - 19. Sajam tehnike i tehnickih dostignuca Beograd, Srbija maj, 14 - 18. ENERGIJA, INDUSTRIJA, RUDARSTVO Tuzla, BiH jun, 5 - 8. CE&HA Beograd, Srbija septembar, 13 - 16. Energetika Zagreb, Hrvatska septembar, 27 - 30. ??????? Skoplje, Makedonija oktobar, 16 - 20. SAJMOVI U ZEMLJI I REGIONU Automobilska industrija Saobracajna infrastruktura Energetika, elektronika, elektrotehnika METAL Novi Sad, Srbija mart, 21 - 23. BIAM Zagreb, Hrvatska april, 17 - 21. PACKTECH EXPO BALKAN Beograd, Srbija septembar, 26 - 29. ZEPS Intermetal Zenica, BiH oktobar, 2 - 6. Sajam gradnje Skoplje, Makedonija mart, 6 - 10. Home Fair Ljubljana, Slovenija mart, 6 - 11. GRAMES Banjaluka, BiH mart, 14 - 19. DOM I TEHNIKA Rijeka, Hrvatska mart, 22 - 25. SAGRA Sarajevo, BiH mart, 28 - 31. Megra Gornja Radgona, Slovenija mart, 28 - april, 1. GRADITELJSTVO Zagreb, Hrvatska april, 17 - 21. SAJAM GRAĐEVINARSTVA Beograd, Srbija april, 24 - 28. REALEX Skoplje, Makedonija mart, 6 - 10. Furnitura Split, Hrvatska mart, 7 - 11. INTERIO Sarajevo, BiH mart, 15 - 19. Mašinstvo i metal Arhitektura, gradevinarstvo, enterijer Nekretnine Namještaj i prerada drveta MEBEL Skoplje, Makedonija mart, 27 - april, 1. Sajam namještaja Budva, Crna Gora april, 4 - 8. SAN Banjaluka, BiH jun, 6 - 10. AMBIENTA Zagreb, Hrvatska oktobar, 10 - 14. Ambient Ljubljana - sejem pohištva Ljubljana, Slovenija novembar, 5 - 11. Sajam namještaja Beograd, Srbija novembar, 12 - 18. FOODREX Beograd, Srbija februar, 9 - 12. VINO Ljubljana, Slovenija februar, 12 - 15. Beo Wine Fair Beograd, Srbija februar, 23 - 26. GAST Split, Hrvatska mart, 7 - 11. Sajam hrane Budva, Crna Gora mart, 21 - 24. VINOVITA Zagreb, Hrvatska maj, 9 - 12. INGA Zagreb, Hrvatska maj, 9 - 12. Medunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad, Srbija maj, 12 - 18. TEA FEST Sarajevo, BiH jun, 6 - 10. AGROS Banjaluka, BiH septembar, 12 - 16. BEE-FEST Sarajevo, BiH septembar, 12 - 16. INTERAGRO Bijeljina, BiH septembar, 19 - 22. Izložba hrane i pica Novi Sad, Srbija septembar, 27 - 30. Agrofud Skoplje, Makedonija novembar, 7 - 10. AGROFOOD Sarajevo, BiH novembar, 15 - 19. Vinski festival Skoplje, Makedonija novembar, 21 - decembar, 24. CONVENTA Ljubljana, Slovenija januar, 18 - 19. Prehrambena industrija Turizam Sajam turizma Beograd, Srbija februar, 23 - 26. Sajam turizma Mostar Mostar, BiH mart, 27 - 31. Dani turizma Sarajevo, BiH mart, 28 - 31. METUBES Budva, Crna Gora april, 19 - 21. Skopje Travel Market Skoplje, Makedonija april, 24 - 28. New Europe Travel Mart Ljubljana, Slovenija april, 25 - 27. CroTOUR Zagreb, Hrvatska maj, 9 - 12. Medunarodni sajam turizma Novi Sad, Srbija septembar, 27 - 30. Medunarodni sajam turizma i ugostiteljstva Banjaluka, BiH novembar, 8 - 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izložbeno-prodajna priredba – Sajam automobila pod nazivom „BG CAR SHOW“ okuplja sve uvoznike i distributere putnickih automobila.

Kompletna ponuda vodecih svetskih proizvodaca automobila domacoj publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

22 – 28. MART 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Promocije se mogu raditi za firme iz raznih delatnosti:

Akumulatori, Auspuh servisi, Auto alarmi, Auto boje i lakovi, Auto bravari, Auto centri, Auto delovi, Auto delovi - veleprodaja, Auto elektricari, Auto elektronika, Auto gas, Auto gume, Auto HI-FI, Auto hladnjaci, Auto klima, Auto kozmetika, Auto krediti, Auto kuce, Auto kuke i prikolice, Auto lakireri, Auto limari, Auto mehanicari, Auto oprema, Auto osiguranje, Auto otpadi, Auto perionice, Auto placevi, Auto plastika, Auto saloni, Auto servisi, Auto siberi, Auto skole, Auto slep sluzbe, Auto stakla, Auto tapetari, Auto udruzenja, Autobusi, servis i delovi, Benzinske pumpe, Bosch pumpe, Felne, Kamioni, Kompjuterska dijagnostika, Mediji, Motocikli, skuteri, Motori, oprema, servisi, Nafta i naftni derivati, Pumpe, pumpe servisi, Registracija vozila, prenos vlasnistva, Servis federa, Servis turbokompresora, Tahografi, taximetri servisi, Tehnicki pregled, Teretna vozila, servis i delovi, Ulja i filteri, Uvoz polovnih automobila, Vulkanizeri, DECA, Baletski studio, Baloni, Bebi oprema i hrana, Bejbisiting, Decija garderoba, trikotaza, Decije igraonice, Igracke, Kozmetika za decu, Kreativni centri, Likovni studio, Modularni objekti, Opremanje decijih igraonica, Pozoriste, animacija, Predskolske ustanove i vrtici, Proslava decijih rodjendana, Skolski pribor i oprema, ELEKTRONIKA, Alarmi, Antene, Baterije, Bela tehnika, televizori, audio i video, Birotehnika, CD, VHS, DVD, E-dopuna, Elektro materijal, Elektro servisi, GPS, HI - FI uredjaji, Industrijska elektronika, Informacioni sistemi, Interfoni, Internet, provajderi, Mobilni telefoni, Ozvucenje, osvetljenje, Parking oprema, PC igraonice, Racunari, Racunarska oprema, Satelitski i kablovski sistemi, Servis mobilnih telefona, Servis stampaca, Servisi racunara, Sigurnosni sistemi i oprema, Software, Spijunska oprema, Telefoni, servis telefona, Telekomunikacije, Transformatori, TV, video i audio nosaci, TV, video servis, GRADJEVINARSTVO, Agregati, Alati i masine, Aluminijum i PVC, Arhitekte, projektovanje, Autodizalice i kranovi, Boje i lakovi, Brodogradnja, Drvna industrija, Drvomodelarstvo, Elektro instalacije, Elektroenergetika, Garazna vrata, Gasifikacija, Geodezija, geologija, Gradjevinska oprema, Gradhevinske firme, Gradjevinske usluge, Gradjevinski elementi, Gradjevinski materijal, Grejanje, Industrijske masine, Inzenjering, Izolacija, hidroizolacija, Kamenoresci, Kompresori, Kotlovi, Liftovi, Magacini, hale, hangari, Mermer, beton, Metalni proizvodi, Metalopreradjivaci, Metalurgija, Montazne kuce, Pejzazna arhitektura, Pneumatika, Podvodni radovi, Rudarstvo, Sekundarne sirovine, Sigurnosna vrata, Srafovska roba, Stovarista, Stovarista ogreva, Tehnicki pregledi u gradjevinarstvu, dozvole, Termoenergetika, Termotehnika, Viljuskari, Zavarivanje, zakivanje, Zavrsni radovi, KUCA I BASTA, Akvaristika, Bazeni, Bravarske radnje, Cetkarske radnje, Ciscenje i masine za ciscenje, Cvece, cvecare, Dekorativni predmeti, Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, Dimnicari, Duseci, Enterijer - uredjenje, Fontane, Gas za domacinstvo, Gips i gipsani radovi, Hortikultura, Jorgandzije, Kamini, Kancelarijski namestaj, Klima uredjaji i klimatizacija, Kosacice, testere, Kovano gvozdje, Kucni aparati, Kucni aparati - servis, Kucni ljubimci, pet shop, Kuhinje, Kupatila, oprema za kupatila, keramika, Limari, Metalna galanterija, Metalni namestaj, Namestaj, Odrzavanje, Okovi, Otiraci, Parket, laminat, Perionice vesa, Pod, podne obloge, Posudje, Ramovi - uramljivanje, Rasadnici, uredjenje baste, Rashladni uredjaji, servisi, Rasveta, Saloni namestaja, Sanitarije, Saune, Sefovi, Staklo, stakloresci, Sudopere, Tapetari, Tende, venecijaneri, roletne, Tepih servisi, Tepisi, Vodovod i kanalizacija, Vodovodni materijal, Vrata i prozori, Zanatske usluge, Zavese, KULTURA I OBRAZOVANJE, Biblioteke, Bilet servis, Bioskopi, Crkve, Fakulteti, Humanitarne organizacije, Institucije Srbije, Instituti, Muzeji, Kultura, Kulturno umetnicka drustva, Ostalo obrazovanje, Narodni univerziteti, Nevladine organizacije, Savetovalista, Pozorista, Radio stanice, Skole i gimnazije, Scenska tehnika, Seminari, edukacija, Strucno - zanatsko obrazovanje, Skole racunara, Skole stranih jezika, Vise skole, Televizije, Univerziteti, Zavodi i organizacije, Zooloski vrt, NEGA LICA I TELA, Detoksikacija organizma, Frizerski saloni, Kavitacija, Kozmeticki saloni, Kozmetika, Manikiri, pedikiri, Masaza, Modni studio, Oprema za salone lepote, Parfimerije, Perike, Saloni lepote, Sminka, Solarijum, Spa centri, Zatezanje koze, POSLOVNI SVET, Agencije za bracno posredovanje, Agronomija, Ambalaza, pakovanje, CNC masine, Concierge, Detektivske agencije, Distribucija stampe, Ekologija, Export - import, Galvanizacija, Gas, gasna tehnika, Graficka produkcija, dizajn, Graficke usluge, Grejaci, Gromobrani, Guma i proizvodi od gume, Hemija i hemijski proizvodi, Hemijsko ciscenje, Hidraulika, Higijena, Inovaciona delatnost, Izdavastvo, Javna preduzeca, Kancelarijski materijal i oprema, Kartografija, Knjigoveznice, Kurirske sluzbe, Lezajevi, Livnice, Marketing agencije, Masinska obrada, Merna oprema i tehnika, Modne agencije, Muzicari, bendovi, pevaci, Novine, magazini, casopisi, Obezbedjenje objekata, Oglasne agencije, Omladinske zadruge, Papir, Pecatoresci, graveri, Peskiranje, Pirotehnika, vatromet, Plastifikacija, Plastika i plasticne mase, Pogrebne usluge, Poljoprivredne apoteke, Poljoprivredne masine, Pozivnice, cestitke, Pregled opreme i sredstava za rad, Prodaja preko interneta, Projektovanje prehrambenih tehnologija, Public relations, Radne uniforme, Rapid prototyping - 3D skeniranje, Reciklaza, Registar kase, pos sistemi, Remenje, Sajam, sajamski organizatori, Sigurnosna oprema, Sivace i strikace masine, Stamparije, Stamparska oprema, Stamparske masine, Stocarstvo, stocna hrana, Svetlece reklame, Trgovina na veliko i malo, Udruzenja, Vage, Vatrogasna oprema, Veleprodaja, Voda, Zastita na radu, HTZ oprema, Zemljoradnicke zadruge, PRAVO I FINANSIJE, Advokatske kancelarije, Banke i bankarski sistemi, Brokersko - dilerska drustva, Intelektualna svojina, Investicioni fondovi, Kastodi banaka, Klasifikacija, sertifikacija, Knjigovodstvene agencije, Konsultantske usluge, revizija, Lizing, Medicinski prevodi, Menjacnice, Nekretnine, Osiguranje, Osnivanje preduzeca, Penzioni fondovi, Procena kapitala, Procena rizika, Sudski tumaci, prevodioci, Sudski vestaci, SPORT I REKREACIJA, Aero klubovi, Baloni za fudbal, Bicikli, Borilacke vestine, Fudbalski klubovi, Golf tereni, Klizalista, Kosarkaski klubovi, Oruzje, lovacka oprema, Otvoreni i zatvoreni bazeni, Plesne skole, Power plate, Rekreacioni centri, Ribolovacka oprema i pribor, Rukometni klubovi, Saune, hidromasaza, Skijanje, Skijanje na vodi, Skole fudbala, Sportska oprema, Sportske skole, Sportski objekti, Sportski savezi, Squash, Stoni tenis, Strelicarstvo, Teniski klubovi, teniski tereni, skole tenisa, Teretane, fitness, Vitamini i dodaci ishrani, Wellness, TRGOVINA, Bizuterija, Butici, Carape, donji ves, Casovnicari, Dekoracije, dekorativni predmeti, Fotokopirnice, Gift shop, Kape, vezovi, Koza, kozna galanterija, Kravate, Krojaci, Krznari, Megamarketi, Modne kuce, Muzicki instrumenti, Narodna nosnja, Obuca, Obucari, popravka obuce, Odeca, Pozamanterija, Prodavnice, trafike, Satovi, Suveniri, Svila, Tekstil, tekstilni proizvodi, Trikotaza, Trzni centri, Vencanice, Zalagaonice, Zlatare, TURIZAM I TRANSPORT, Ambasade i konzulati, Apartmani, Autobuski i kombi prevoz, Autoprevoznici, selidbe, Avio karte, Avio kompanije, Hosteli, Hoteli, Kongresni turizam, poslovna putovanja, Moteli, Nautika, Obrazovni program, work & travel, Razgledanje grada, Rent a car, Smestaj, privatan smestaj, Spedicija, drumski transport, Taxi udruzenja, Taxi vozaci, Turisticke agencije, Vile, UGOSTITELJSTVO, Cokolada i cokoladni proizvodi, Distribucija hrane, Distribucija pica i leda, Domaca kuhinja, Fast food, Grcka kuhinja, Gril, Indijska kuhinja, Internacionalna kuhinja, Italijanska kuhinja, Japanska kuhinja, sushi barovi, Jela za poneti, Kafa, Kafane, Kafe barovi i klubovi, Ketering, Kineska kuhinja, Konditorski proizvodi, Kucna dostava, Libanska kuhinja, Lovacka kuhinja - divljac, Mediteranska kuhinja, Meksicka kuhinja, Mesare, preradjevine od mesa, Mleko i mlecni proizvodi, Oprema za prehrambenu industriju, Organizacija vencanja, proslava, Palacinkarnice, Pcelari, Pecenjare, Pekare, oprema za pekare, Picerije, Pijace, Pite, pitare, Pivo, pivnice, Poslasticarnice, Prehrana, Profesionalna hemija za ugostiteljstvo, Proizvodnja pecuraka, Prostori za proslave, zurke, rodjendane, Restorani, Restorani za svadbe, proslave, Ribarnice, ribarstvo, Riblji restorani, Splavovi, Tajlandska kuhinja, Torte i kolaci, Ugostiteljska oprema, Vegetarijanski restorani, makrobiotika, Vinarije, Zdrava hrana, ZABAVA I UMETNOST, Antikvarnice, Drustvene igre, Erotik sopovi, Erotika, Foto oprema, Fotografske radnje, Galerije, Hobi, Kazino, Kinematografija, Kladionice, Knjizare, Skole slikanja, umetnicki ateljei, Tetovaze, pirsing, Video klubovi, ZDRAVLJE I MEDICINA, Akupunktura, Alternativna medicina, Apoteke, Biljne apoteke, Bolnice, Defektologija, logopedija, Dermatoveneroloske ordinacije, Dermo kozmetika, Dijagnosticka oprema, Domovi za stare, nega starih lica, Farmacija, Fizikalna medicina, Genetika, Ginekoloske ordinacije, Hirurgija, Interna medicina, Kardioloske ordinacije, Laboratorije, Laboratorijska oprema, Laserska dermatologija, Lekarske ordinacije, Medicinska oprema, servisi, Medicinski preparati, Medicinsko snabdevanje, Neurologija, Nuklearna medicina, Oftalmoloske ordinacije, Optika, ORL - uho, grlo, nos, Ortopedija, ortopedska pomagala, Pedijatrijske ordinacije, Plasticna i rekonstruktivna hirurgija, Poliklinike, Pomoc u kuci, patronazne sluzbe, Priprema trudnica za porodjaj, Psihijatrijske ordinacije, Pulmoloske ordinacije, Radiologija, Sredstva za dezinfekciju, Stomatoloske ordinacije, Uroloske ordinacije, Veterinarske ordinacije, veterinari, Zdravstveno savetovaliste, Zubna protetika, Zubotehnicke laboratori