AG SNOB / Agency SNOB

Bëhuni modele ose fotomodele

Bëhuni model për sfilata, fitnes, video, rrjete sociale... Ju do të punoni në qytetin tuaj ose në Itali, Francë, Britani të Madhe, Australi, Meksikë, Gjermani, Amerikë, Emiratet, Turqi, Japoni, Kinë, Indi, Korenë e Jugut ..., kudo që dëshironi, nëse plotësoni kualifikimet. Bëhuni anëtari ynë. Regjistrohuni, shkarkoni formularin. Dërgo formularin dhe 10 foto në info@agencysnob.com