AGENCIJA SNOB / AGENCY SNOB (Talent Management) okuplja plesačice raznih domačih i svetskih plesova / salsa, samba, rumba, tverk, valcer, ballet, jzz, dance, step, folklor, street dance, tango, one-step, two-step, blues, bolero, cha-cha, mambo, merengue, bachata, pachanga, cumbia, sa, locking, popping, breakdance, hip hop, house, krump ... ... ! USKORO FOTOGRAFIJE NAŠIH ČLANICA.

AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Prijavite se za Plesačicu / Igračicu / Tancerku

obrazac

5 RAZLOGA ZA RAD SA NAMA:

1 - Ne postoje troskovi registracije i vas profil i fotografije mogu se besplatno objavljivati na našim veb lokacijama.

2 - Ponuđeni poslovi često se odnose na vazne kompanije ili vrhunske događaje. Kliknite ovde da biste videli spisak naših klijenata.

3 - Radeći s nama nikada vas neće vezati ekskluzivnost i moći ćete povremeno da prihvatate ponuđene poslove u zavisnosti od vaše dostupnosti.

4 - Već više od 11 godina Agencija SNOB obezbeđuje modele, hostese, promoterke ... za sve najvaznije dogadjaje u Srbiji, a od nedavno i u regionu (Balkanu); agencija ima veliko iskustvo u ovom poslu.

5 - Rad u dogadjajima je dopadljiv i pomocu Agencije SNOB imacete priliku da prosirite mrezu veza i da licno ucestvujete u nekim od najekskluzivnijih događaja. Da biste se pridružili nasem timu, pogledajte detalje ispod.

I ovo da napomenemo: U referencama nemamo mnogo kompanija sa zvučnim imenima, tj neke od poznatijih za koje je većina građana čula preko medija ili viđala u megamarketima, jer mnoge od njih isplaćuju dnevnice posle mesec ili više dana , pritom su niže od standardnih. Mi želimo avansno plaćanje, tj zahtevamo unapred plaćanje za zakazane promocije, jer poštujemo naš rad, naš kvalitet i naš renome.

USLOVI:

ZA DEVOJKE : 18-30 god starosti

Samo za mesta sa spiska i bliža okolina: Beograd, Zagreb, Sarajevo, Skopje, Ljubljana, Podgorica, Novi Sad, Niš, Banja Luka

Popunite OBRAZAC (najbolje je pogledati preko računara ili lap-top-a) i posaljite zajedno sa

- kopijom lične karte / obostrano (ili drugog validnog dokumenta sa slikom - skenirano; slikano fotoaparatom ili telefonom),

- 10 do 100 svojih fotografija gde ste sami, sa kvalitetnom rezolucijom (nemojte slati fotke: gde ste isekli druge osobe; gde jedete; sa naočarima; sa neprikladnim pozama ili grimasama; sa veselja iz restorana; sa linkom fb/ig profila)

- naglasite koja fotografija da bude glavna, tj prepravite joj naziv u "glavna", ili ćemo mi odabrati koja da bude glavna (profilna)

- OBAVEZNO - Video klip na kome se vidi Vaš talenat

sa naznakom "ZA PLESACICU" (i ime grada)

Kontakt - POGLEDAJTE OVDE!

Svi članovi su duzni da u roku od 48h, nađu adekvatnu zamenu, ukoliko one budu sprečene, i da o tome obaveste na broj telefona koji je naveden u kontaktu.

Vaše fotografije se postavljaju na www.agencysnob.com ,i www.agencijasnob.com

OBAVEZNO se javite u inbox i dodajte za fb prijatelja https://www.facebook.com/agencysnob , zbog lakše konverzacije oko hitnih angažovanja.

Na Vašem facebook i/ili instagram profilu, ako želite, u opisu posla postavite da radite za AGENCY SNOB

Agencija uzima 25% od ugovorenog angažmana. Nakon odrađenog angažmana, zabranjeno je sa istim klijentima ugovarati nove angažmane bez obaveštavanja agencije. Svako ko prekrši to pravilo, biće objavljen na našem portalu u delu BLACK LIST!