Web Design - MACEDONIA

WEB ДИЗАЈН
МАКЕДОНИЈА

Ако сте во потрага за веб дизајн, веб дизајнери во Агенцијата сноб дека може да се изгради бизнис веб-сајтови за малите и средни претпријатија или големи компании кои ќе добиете резултати. Меѓу нас, нашиот тим од хонорарни професионалци да ги достави следниве веб решенија за нашите клиенти:

- HTML
- Флеш и слајд шоу презентации
- Search Engine Optimisation / оптимизација и онлајн маркетинг
- Валиден CSS и W3 одобрен Веб Дизајн
- CMS
- Графички дизајн, вклучувајќи Логос
- Е-трговија веб-страниците со плаќање преку интернет за обработка на системи: е-продавници
Секое сајтови изградена од Searchtech веб дизајн агенција сноб вклучуваат почетна оптимизација на сајтови како стандард за да им помогне на вашиот бизнис да се види на интернет.

Иако ние сме со седиште во Србија (Балкан, Европа), нашата веб дизајнерите се во состојба да понудат овие услуги за бизниси во целиот свет.

Ние сме мал бизнис, но им помогнале на локално, национално и меѓународно оперативни компании да се достигне врвот на големите пребарувачи за релевантни фрази. Ние, исто така, подобрена веб употребливост и маркетинг стратегии за нашите клиенти.
Види примери - кликнете тука
Види ценовникот - кликнете тука

На текст, слики, мени и изгледот што го сакате (на пример) на сајтот пратете ни е-мејл.
Плаќањето е преку Western Union.
Креирање на веб-сајт во рамките на 7-10 дена.
Контакт видите тука

 

email

 

fb fbtwitter in