Web Design - ALBANIA

WEB DESIGN
ALBANIA

Nëse jeni duke kërkuar për web design, designers faqen e internetit në SNOB Agjencisë që mund të ndërtuar faqet e biznesit për NVM-të apo kompanitë e mëdha që do të merrni rezultate. Mes nesh, ekipi ynë i profesionistëve të pavarur mund të japë zgjidhjet e mëposhtme të internetit për klientët tanë:

- HTML
- Flash dhe Prezantime Slideshow
- Search Engine Optimizimi / SEO dhe Marketing Online
- Valid CSS dhe Web Dizajn W3 përputhje
- CMS
- Graphic Design, përfshirë Logos
- E-commerce faqet e internetit me Sistemeve Online përpunimit të pagesave: Bli në Internet
Çdo faqet e ndërtuar nga Design Web Searchtech SNOB Agjencisë përfshijnë fillestar search engine optimization si standard për të ndihmuar biznesin tuaj të ketë parë online.

Edhe pse ne jemi bazuar në Serbi (Ballkan, Evropë), designers tonë të internetit janë në gjendje të ofrojnë këto shërbime për bizneset në të gjithë botën.

Ne jemi një biznes të vogël, por kanë ndihmuar në nivel lokal, kombëtar dhe ndërkombëtar që veprojnë bizneset për të arritur në krye të motorët e kërkimit të mëdha për frazat përkatëse. Ne kemi përmirësuar përdorshmërisë internetit dhe strategjive të marketingut për klientët tanë.
Shih shembuj - kliko këtu
Shikoni listën e çmimeve - kliko këtu

Të tekst, imazhe, menu, dhe shikoni ju dëshironi (për shembull) në vend të na dërgoni një email.
Pagesa është përmes Western Union.
Krijimi i një faqe interneti në ditët 7-10.
Kontakto shikoni këtu

 

email

 

fb fbtwitter in