AG SNOB / Agency SNOB / Agencija SNOB

(SNOB - Something New On Balkan)

Naša agencija ne šalje klijentima promotere / promoterke / hostese / anketare po našem izboru, već je princip da Vi odaberete članove sa portala, ili da Vam mi preporučimo ko je sve slobodan i zainteresovan za tražene termine, i dostavimo Vam spisak, kako bi Vi odabrali sa spiska. Kod podele flajera Vi odlučujete o kriterijumu, na primer da li će deliti flajere samo ženskoj populaciji, ili recimo samo mladim osobama ...

Ukoliko odabrani promoter / promoterka / hostesa na promociji ne radi ono sto se od nje/njega očekuje, a da je unapred dogovoreno (kasni na promociji, ide ranije sa promocije, pravi češće pauze, nije ljubazna/ljubazan prema saradnicima ili klijentima ...) , javite nam kako bi poslali adekvatnu zamenu. Ukoliko nemamo zamenu, vratićemo novac ili nadoknaditi na Vašoj sledecoj promociji. Nismo imali ovakvih primedbi, ali vredi naglasiti.

Ukoliko iz nekog razloga želite da otkažete promociju, vraćamo 100% iznosa ako to učinite minimum 3 radna dana pre zakazanog termina, dok u slučaju promocija na sajmu, potrebno je da otkažete minimum 10 radnih dana pre početka sajma. Otkazivanjem promocija zbog vanrednog stanja, vraćamo 100% iznosa, bez obzira kad otkazujete.

ZVANIČNI CENOVNIK ZA SRBIJU od 01.01.2022 : ANKETARI, PROMOTERKE, PROMOTERI OSOBLJE ZA KONFERENCIJE, IZLOZBENO PRODAJNO OSOBLJE, GARDEROBERKE, USLUŽNO OSOBLJE, HOSTESE (klub, restoran, event - događaj, sajam, svadba, proslava, konferencija), PROMOTERKE (apoteke, automobili, banke, brzu hranu, butici, cigarete, flajeri, marketi, nameštaj, parfimerije, pekare, prehrambena industrija, prodavnice, proizvodi, štamparije, stovarišta, tržni centri, tehnologija, turizam, zlatare ...), VIZUELNI TRGOVCI, PROMOTIVNO OSOBLJE, PROMOTERKE ZA UZORKE, PROMOTERKE NA ROLERIMA. Na navedene cene se dodaje +20% PDV.

ZVANIČNI CENOVNIK: ANGAŽOVANJE PROMOTERA / PROMOTERKI / HOSTESA / ANKETARKI / GARDEROBERKI / MERCHANDISERA / KUHINJSKO OSOBLJE , KONOBARICE- (sa osnovnim znanjem i upotrebom stranih jezika, dok za ozbiljnije prevođenje, pogledajte tabelu ispod) - zakazivanje i uplata 3-30 dana pre promocije

Moramo reći, prvi put posle 11 godina postojanja naše agencije, od 15.06.2022 nije javan cenovnik. Kontaktirajte nas na info@agencysnob.com , napišite nam koliko hostesa/promoterki/promotera Vam je potrebno, koje su satnice, datumi, lokacija...., a možete napisati i Vas budžet

danju (da se završe do 20.00h) : 4 sata - odgovor na mejl; 6 sati - odgovor na mejl ; 8 sati - odgovor na mejl

uveče (da se završe do 22.00h) : - odgovor na mejl

uveče (da se završe do 00.00h) : - odgovor na mejl

sajmovi : - odgovor na mejl

auto sajam - odgovor na mejl

Ukoliko imate ograničen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promotera/promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

CENOVNIK: HOSTESE NA ROLERIMA

danju : 4 sata - - odgovor na mejl, 6 sati - - odgovor na mejl, 8 sati - odgovor na mejl

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima ... (prevođenje i kordinacija izmedju posetioca / gostiju i predstavnika kompanija, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

danju : 4 sata - odgovor na mejl, 6 sati - odgovor na mejl, 8 sati - odgovor na mejl

CENOVNIK: PREVODIOCI - na sajmovima, kongresima za inostranstvo/inozemstvo... (prevodjenje i kordinacija između posetioca / gostiju i predstavnika kompanija, na engleskom i/ili nekom drugom jeziku )

EX-YU - dnevnica 60 eur + obezbeđen prevoz, odvojeni smeštaj, hrana

OSTALE DRŽAVE - dnevnica 120 eur + obezbedjen prevoz, odvojeni smeštaj, hrana

FOTOGRAFISANJE PROMOTERKI / HOSTESA / PROMOTERA ZA BUTIK ILI ONLINE PRODAJU PROIZVODA (Frizuru i šminku obezbeđuje kompanija koja potražuje modele, ili dopušta modelima da se same urede. Cenovnik nije isti za fotografisanje promoterki u donjem vešu i kupaćim kostimima.)

cena je po dogovoru

CENOVNIK -DISTRIBUCIJA REKLAMNOG MATERIJALA (na preko 10 000 flajera A6 ili A7 format)

Podela flajera u postanskim sanducicima 0.60 din / komad

Podela flajera na ruke 0,65 din / komad

Podela flajera na vozilima 1.00 din / komad

Podela flajera u poslovnim objektima 2,50 din / komad

Ukoliko se odlučite za ovakvu tj jeftiniju vrstu distribucije materijala nemate mogucnost odabrira promoterki ili promotera.

CENOVNIK - INFLUENSERI

cena je po dogovoru, zavisno od broja postova i broja pratioca

CENOVNIK - KLABERKE

6 000 din (50e) - (minimum 4 klaberke - 24 000 din ili 200 e)

CENOVNIK - STATISTI

dogovor

CENOVNIK - STARLETE, ANIMIR DAME, DEVOJKE ZA BRAK, GO-GO IGRAČICE

nemamo, nismo imali, nećemo imati

------

Cenovnik važi samo za realizaciju u mestu odakle su članovi, zakazivanje i uplata 3-15 dana pre promocije

Ukoliko je promocija za danas, sutra, ili za dva dana, cenovnik je drugačiji, okvirno, uvećan za po 600 din (5 eur) po osobi.

ZVANIČNI CENOVNIK ZA OSTALE REPUBLIKE - DOGOVOR

NAPOMENA: Ukoliko nakon odrađene promocije, revije, reklame, spota, tv emisije ... preko naše agencije, sa našim promoterkama, hostesama, fotomodelima, manekenkama, manekenima ili statistima, pozovete bez našeg znanja tj samoinicijativno neku/nekog od njih za sledeće projekte, objavićemo Vasu kompaniju na našoj stranici CRNA LISTA FIRMI. Nažalost, za ovih 10 godina postojanja, imali smo par takvih slučajeva, doduše zanemarljivih, ali pošto smo izrasli u jednu od najpoznatijih i najboljih agencija u ovoj delatnosti, želimo na taj način da zaštitimo naše poslovanje i autoritet.

Ukoliko imate ograničen budžet, predložite nam cenu u mejlu, i u opisu navedite koliko dana se radi, koliko Vam je potrebno promotera/promoterki/hostesa, koje je radno vreme, opis posla, i očekujte odgovor u što kraćem vremenskom periodu.

Avans od 100% se uplaćuje pre promocije.

Pogledajte i naše fotomodele, manekenke i manekene - KLIKNITE OVDE!

kontakt -------- kliknite